In English

MagnumLive

Yllätys: Antti Huovila palaa keikoille singlen siivittämänä

JULKAISTU 02/06/2017
Antti Huovila

Iskelmätähti Antti Huovila palaa keikoille – Sydänjää-single on juuri julkaistu.

2000-luvun iskelmäbuumissa loistanut Antti Huovila yllättää ja palaa entistä ehompana jälleen estradille kesällä 2017. Ensimmäinen keikka heitetään Someron Ämyrillä 1.7.2017. Antti kävi Maki Kolehmaisen studiolla laulamassa Makin säveltämän kappaleen Sydänjää. Sen sanoituksesta vastaa Sana Mustonen.

• Spotify: Antti Huovila – Sydänjää
• Youtube: Antti Huovila – Sydänjää

– Pitkäaikaisella tuottajallani ja hyvällä ystävälläni Seppo Matintalolla oli ajatus yhdistää Makin ja minun käsitykset musiikista. Mikä olisi sopivasti uutta ja sopivasti vanhaa. Tapasimme Makin studiolla. Kerroin Makille mieltymyksestäni lattarimusiikkiin. Yhteinen ajatus syntyi samantien. Näistä alkutekijöistä Sydänjää -single sai alkunsa. Tarina on vasta alussa, ja toivottavasti tulevaisuudesta kirjoitetaan samoin kuin menneisyydestä.

Keikoille Antti suuntaa pieni kutina vatsanpohjassa:
– Terveenä ja monia kokemuksia rikkaampana palataan rakkaan ”harrastuksen” pariin. Yleisössä on toivottavasti paljon tuttuja menneiltä vuosilta.

Antin rinnallaan keikkailee harmonikkamestari Jani Helenius Roulette-yhtyeen kanssa. Jani muistetaan mm. Kultainen harmonikka -kilpailun voittajana ja Reijo Taipaleen luottosäestäjänä. Vanha maestro Taipale luovuttaa Antille orkesterinsa luottavaisin mielin.

Taustaa

Antti Huovila ei juurikaan esittelyjä kaipaa. Suosikin yksi ensimmäisiä kohokohtia oli legendaariseen Syksyn Säveleen osallistuminen – Antti voitti kilpailun kappaleella Vaskikellot. Seurasi lukuisia ikimuistoisia hittejä ja levytyksiä, yhteensä albumeja kertyi vuosien varrella kahdeksan, mm. Sata kitaraa, Lainsuojaton, Revontulihäät ja viimeisimpänä Kitarain. Huovilalla oli myös kunnia tulla valituksi Suomen ensimmäiseksi Iskelmä-Finlandia -voittajaksi vuonna 2001. Kriteereissä mainittiin mm: “Antti on vakuuttava tekstin tulkitsija ja uskottava esiintyjä”.

Antti Huovila Facebook-sivut
Antti Huovilan keikkakalenteri

 


Antti Huovila, Sydänjää single

ANTTI HUOVILA – SYDÄNJÄÄ, CDS

FIMGM1700009, kesto 3’06
Säv: Maki Kolehmainen, San: Sana Mustonen
Sov: Toivo Hellberg ja Maki Kolehmainen
Warner Chappel Music Finland
Tuotanto: HERE Music
c & p: MagnumLive Oy 2017