In English

MagnumLive

Vili Mustalampi – Mä olen sun kokonaan

JULKAISTU 11/01/2018
Vili Mustalampi

Vili Mustalampi on uusi, kuuma nimi suomen pop-iskelmän kentällä. Debyyttisingle, Mä olen sun kokonaan, on kansainvälisen tason lattari-iskelmää kaamoksen keskelle. 

Vili Mustalammen Mä olen sun kokonaan on hunajainen rakkauslaulu, jossa Suomi-iskelmä keinuu kuuman bachatan tahtiin. Kappale on jo muodostunut hitiksi latinotanssipiireissä, sillä se on paljon odotettu ensimmäinen suomenkielinen kansainvälisen tason bachatakappale. Julkaisu osuu yhteen latinomusiikin ja -tanssien valtavan nosteen kanssa.

• Spotify >>
• TIDAL / WiMP >>
• iTunes / Apple Music >>

Kappaleen taustalla soittaa alan ehdottomista huippumuusikoista koostuva bändi: perkussioissa Aarne Riikonen (Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanit), kitarassa Janne Halonen (afroband Helsinki-Coutonou Ensemble) ja bassossa huippulattaribasisti Arja Paju. Kappaleen on tuottanut mm. JVG:lle, Isac Elliotille, Nopsajalalle, Raappanalle kappaleita tehnyt Hermanni Peltola.

Lisää lattarihuumaa on luvassa ensi vuoden alkupuolella, sillä tiimillä on työn alla niin cumbiaa kuin reggaetoniakin monille tanssilattioille. 

• Katso musiikkivideo:
 


Vili Mustalampi – Mä olen sun kokonaan, cds
kesto: 3’45, FIMGM1800005, MGM-464
Säv. / san. Vili Mustalampi, sov. Vili Mustalampi, Hermanni Peltola, Janne Halonen, Aarne Riikonen

MagnumLive / Digitaalinen jakelu 01/18 (Magnum Music -biisipankki)