In English

MagnumLive

Uutta Linnanmäellä: yhteislaulua ja lavatanssitunnelmaa

JULKAISTU 13/05/2015

Linnanmäki viettää kesällä 65-vuotisjuhlaansa ja juhlavuoden julistus on “Sata toivottua uudistusta, jotka saavat hihkumaan riemusta”. Ohjelma-annin pääajatus on tarjota elämyksiä kaikenikäisille. Yhteensä Linnanmäellä nähdään n. sata ohjelmaa, joka on enemmän kuin koskaan aiemmin. Kaikkiin Linnanmäen esityksiin on ilmainen sisäänpääsy.

Juhlavuoden yhtenä uutuutena on Linnanmäen torstaipäivien ohjelma-anti, eli torstaisin Linnanmäki laulaa ja tanssii. Linnanmäen Estradin valloittavat iskelmätähdet, ennen juhannusta Estradilla lauletaan yhteislaulu-tapahtumien voimalla ja Juhannuksen jälkeen yleisö pääsee tanssimaan Suomen parhaiden artistien ja orkestereiden tahtiin.

Touko-kesäkuussa torstaisin Estradilla yleisöä laulattavat seuraavat tähdet:
to 14.5. Johanna Debreczeni & Jouni Keronen
to 21.5. Mikael Konttinen
to 28.5. Kaija Lustila & Jari Puhakka
to 4.6. Mikko Alatalo
to 11.6. Kari Vepsä
to 18.6. Teemu Harjukari

Kesä-elokuussa torstaisin tanssitaan perinteisen tanssi- ja iskelmämusiikin tahtiin. Suvitanssien avajaisissa on tanssikansan suosikki Hurma ja yhteensä tansseja kesän aikana yhdeksän.
to 25.6. Hurma
to 2.7. Eija Kantola & Omega
to 9.7. Saija Tuupanen & Exmiehet
to 23.7. Tommi Soidinmäki
to 30.7. Anita Hirvonen & La Stara
to 6.8. Marita Taavitsainen & Koivu
to 13.8. Taikakuu
to 20.8. Tanssiorkesteri Helminauha
to 27.8. Anneli Mattila & Recados

Kesän päivät on siis teemoitettu ohjelmien mukaan. Linnanmäen keskiviikot kulkevat teemalla kulttuuria ja nostalgiaa. Silloin Estradilla nähdään mm. Musiikkiesitys Laulaja Olavi Virta sekä Tapio Rautavaara -konsertti. Tarjolla on mm. seuraavia esityksiä:
ke 24.6. Laulaja Olavi Virta -konsertti, Amadeus Lundberg ja Hannu Lehtonen
ke 1.7. Emma Salokoski ja Mikael Konttinen (“Mikaelin naiset”)
ke 22.7. Tapio Rautavaara “Sininen uni”, Johanna Iivanainen, Tapio Liinoja ja Olli Ahvenlahti
ke 5.8. Suora Lähetys
ym.

Perjantaisin vauhdikkaasta menosta vastaa tunnetut artistit ja bändit popin ja rockin saralta. Bilemenon nostavat mm. Softengine, Arttu Wiskari, Kuningasidea ja Siru (TVOF 14 -voittaja). Lauantaisin estradin valloittaa huumori, mm. suuren suosion saanut Roope Salmisen luotsaama Improteatteri Kolina, joka nähdään useampana lauantaina. Lisäksi yleisöä viihdyttää mm. Divet Show by Marko Vainio ja sketsihahmo Salme Pasi (Joonas Nordman). Sunnuntaisin pääosassa ovat lapset ja nuoret, mutta ohjelma sopii myös vanhemmille. Mukana mm. Aarne Alligaattori, Kengurumeininki, Pellekaija Pum ja Jokeri Pokeri Box. Aikuisempaan makuun tarjolla on mm. mentalisti Noora Karman show ja nuorisolle Diandra ja Justimus.

Koko kesän Linnanmäellä viihdyttävät lisäksi lukuisat taikurit, jonglöörit ja muut hauskat ja jännittävät sirkusesiintyjät. Elokuussa jatkuvat jälleen suositut kaikille sopivat ulkoelokuvaesitykset.

Perjantain pop- ja rock illoista vastaa Luomustudio. Muulta osin ohjelman ideoinnista ja ohjelmarungosta vastaa ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive. Koko kesäkauden ohjelma-anti esittäytyy kesän mittaan www.linnanmaki.fi -sivustolla.

– muutokset mahdollisia –

Katso tulevan kesän ohjelmat:
www.linnanmaki.fi, www.facebook.com/linnanmaki