In English

MagnumLive

Uudistunut Uittamo Paviljonki avaa ovet Turun kesään 8. toukokuuta

JULKAISTU 07/05/2015

Uittamo Paviljonki, joka sijaitsee Turun Uittamolla merenrantamaisemissa, on kokenut monia uudistuksia. Kesän avaus on perjantaina 8.5.2015. Kesä alkaa perinteisillä tansseilla ja viihdyttäjinä on kolme tangokuningatarta, Eija Kantola, Marita Taavitsainen ja Saija Tuupanen. Tansseja järjestetään yhteensä kesän aikana perjantaisin ja sunnuntaisin yli 40. Tanssiperinteen halutaan jatkuvan edelleen vahvana, onhan Uittamolla ensi kertaa tanssittu jo perustamisvuonna 1931. Koko kesän tapahtumat löytyvät Uittamo.fi-sivuilta.

Ravintola Uittamo Paviljonki on kokenut täyden remontin

Ravintolatoimintaa Uittamolla pyörittää Manu Events Oy, joka on yhtiö myös Mauno-ravintolabrändin takana. Paviljongin toiminnasta vastaavat yrittäjät Santtu Kiili ja Kimmo Nurmi.

– Haluamme asiakkaiden viihtyvän entistä paremmin Uittamolla ja olemme suunnitelleet lukuisia parannuksia ravintolaan tulevaksi kesäksi. Suurin muutos näkyy jo ulkoapäin, kun ravintolarakennus on maalattu sisältä ja ulkoa. Lisäksi upeat terassit on rakennettu kuntoon ja kaikki ravintolan kalusteet päivitetään, jotta asiakkaat viihtyvät paremmin eri tapahtumissamme. Ravintolan meriterassin alaosaan tulee upea ”hiekkapatio”, jossa voi fiilistellä rantatuolissa kesäiltana hyvää musiikkia ja nauttia virvokkeita merinäköalalla. Tämä on aivan ainutlaatuista Turussa, kertoo Santtu Kiili.

Ravintolan keittiötila sekä sisäbaari on rakennettu myös uusiksi ja jatkossa baarista saa iltaisin juomien lisäksi myös pientä suolaista kuten pizzaa ja lämpimiä leivonnaisia. Tanssikansan viihtyvyyttä parannetaan rajaamalla alueen anniskelualue erikseen pihalla ja anniskelualueen yhteyteen rakennetaan uusi tarjoilupiste ja baari, josta on helppo ostaa virvokkeita ja syötävää.

Elokuussa musiikkiesityksiä: TAPIO RAUTAVAARA ja OLAVI VIRTA

Elokuussa lava valjastetaan tanssien lisäksi musiikkiesitysten estradiksi. Lava penkitetään ja yleisö saa nauttia esityksistä kesäteatterityyliin.

Laulaja Olavi Virta” -esitys, jonka tähtinä nähdään Amadeus Lundberg, Susanna Haavisto ja Hannu Lehtonen, nähdään Uittamo Paviljongissa neljän esityksen verran lauantaina 15.8. ja lauantaina 22.8., molempina päivinä klo 15 ja 19. Legendan elämään ja lauluihin perustuvaa Laulaja Olavi Virtaa on esitetty tähän mennessä ympäri Suomen jo noin 25. esityksen verran, lähes kaikki loppuunmyytyinä.

Lauantaina 8.8. klo 15 Uittamolla nähdään Tapio Liinojan käsikirjoittama Rautavaaran elämään perustuva musiikkiesitys ”Sininen uni, Tapio Rautavaara 100 vuotta”. Lavalla esiintyvät Tapio Liinojan lisäksi Johanna Iivanainen ja Olli Ahvenlahti group.

– Nämä teatterinäytkset tuovat kaivattua lisäohjelmaa lavalle, ja ne elävöittävät lavan toimintaa. Toivottavasti jatkossa saamme vielä laajemmin erilaisia erikoistapahtumia Uittamolle, iloitsee TuTon toiminnanjohtaja Henry Toivari.

– Mikäli esitykset saavat hyvän vastaanoton, jatkamme Uittamolla näiden musiikkituotantojen esittämisiä myös tulevina vuosina. Vaihtoehtoja eri esityksiin on taskussamme monia. Lava on todella kauniilla paikalla merinäköaloineen, joten uskomme paikan olevan mestarillinen erilaisiin näytöksiin, kertoo MagnumLiven tuottaja Vesa Puukari.

Esityksiin on ennakkomyynti (Lippupalvelu/TuTon toimisto). Esitysten yhteydessä on mahdollisuus myös ruokailuun ravintola Uittamo Paviljongissa. Lue lisää Uittamon nettisivulta.

Taustaa

Uittamo Paviljonki on TuTon hallinnoima viihdekeskus. TuTo solmi uusien yhteistyökumppanien kanssa vuoden 2014 lopulla pidempiaikaisen sopimuksen lavan huvi- ja ravintolatoiminnasta. Uudet Turun Toverien yhteistyökumppanit ovat ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive Oy sekä sekä ravintolapalveluista vastaava Manu Events Oy, joka löytyy myös suositun Mauno-ravintolakonseptin takaa. Perinteikäs huvipaikka on toiminut jo vuodesta 1931 asti. Vuonna 1990 koettiin takaisku, kun tanssilava paloi, mutta jo seuraavana vuonna uusi lava oli toiminnassa.

www.uittamo.fi

www.facebook.com/uittamopaviljonki

uittamo_ravntola_pihalta600x40015U