In English

MagnumLive

Tyhjä huone on Energian debyyttisingle

JULKAISTU 07/09/2018
Energia, orkesteri

Energia-yhtye ja sen jäsenet ovat nousseet iskelmäkansan tietoisuuteen tuhansilta keikoilta ympäri Suomea. Lennokkaasta menosta tunnetun yhtyeen keikkakalenteri on täpötäysi. Nykyään Energia keikkailee omien keikkojensa ohella iskelmätähti Teemu Roivaisen kanssa. Bändi on ollut tuttu näky kymmenien iskelmä- ja pop-tähtien taustalla (mm. Arja Koriseva, Saara Aalto, Pete Parkkonen, Mariska, Eija Kantola). Ravintola-, laiva- ja tanssilavakeikkojen lisäksi syksyllä on tiedossa iso konserttikiertue Diandran ja Teemu Roivaisen kanssa. Sydämeni osuman sai -kiertueella esitetään kauneimpia suomalaisia rakkauslauluja ”Juicesta Leif Wageriin”.

Syyskuussa 2018 Energia julkaisee ensimmäisen singlensä Tyhjä huone. 

– Koimme, että nyt on aika toteuttaa haaveemme omasta julkaisusta. Tyhjä huone on suomalaista pop-iskelmää ja kappale on kaunis tarina kipuilevan parisuhteen lopulta yhteen liimaavasta voimasta, rakkaudesta, yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja Niko Saloheimo kertoo.

Julkaisun taustajoukoista löytyy kosolti huippuosaamista. Kappaleen musiikillisesta tuotannosta on vastannut Toni Nygård, mies lukuisten hittien takaa (mm. Hento kuiskaus, Hei mummo / Suvi Teräsniska). Miksauksen on toteuttanut Rauli Eskolin ja masteroijana on kolme Grammy-albumia viimeistellyt yhdysvaltalainen Bob Katz.

– Musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut kaikille bändimme jäsenille intohimo ja olemme aina halunneet pyrkiä tekemisessämme laadukkaaseen lopputulokseen. Oli hienoa saada tähän projektiin yhteistyökumppaneiksi huippuammattilaisia ja toivomme, että myös musiikin kuuntelijat arvostavat tätä, Saloheimo jatkaa.

Energian hurja keikkatahti jatkuu. Katso keikat. 

 

• Kuuntele Youtubesta kappale on sanoineen:

 Energia, yhtye, single, Tyhjä huone

Energia – Tyhjä Huone, cds
Julk. 7.9.2018  
FIMGM1800049 / MGM-493
Säv. & san. Jussi Rasinkangas, Toni Nygård, sov. Toni Nygård, Energia
MagnumLive 2018

Tuotanto: Toni Nygård / Finnsound / Äänitys: Toni Nygård / Finnsound / Masterointi: Bob Katz
Muusikot/Energia: Niko Saloheimo – laulu, koskettimet, Petri Hokkanen – kitaraAri-Pekka Laukkanen – basso, Juho Karppinen – rummut, lisänä: Toni Nygård – koskettimet, ohjelmointi, Taru Nygård – sello, Inga Söder – taustalaulu