In English

MagnumLive

Tomi Metsäketo ja Erika Vikman Tähdet, tähdet -ohjelmaan

JULKAISTU 30/08/2017
Erika Vikman ja Tomi Metsäketo, Tähdet tähdet

Monitaiturit kilpailevat Suomen parhaan esiintyjän tittelistä; Tomi Metsäketo ja Erika Vikman MTV3:n Tähdet, tähdet -kilpailuun. Musiikkiviihdeshowssa artistit esittävät viikoittain vaihtuvan genren mukaisia kappaleita. 

Erika Vikman on hurmaava, nuori tähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle. Tangomarkkinoilla kirkkaimman kruunun voittanut Erika on kuluvana vuonna julkaissut kaksi singleä: Ettei mee elämä hukkaan ja Säännöt. TV-kuvausten lisäksi Erikaa pitävät kiireisinä esiintymiset.

Erikalta luonnistuu tanssimusiikin lisäksi myös iskelmä ja pop, ja hänet onkin nähty yritystapahtumien lavalla illan discokuningattarena. Erikan ohjelmistossa on erilaisia kokonaisuuksia, jotka sopivat erinomaisesti juuri yritysjuhliin, pikkujouluajan show- & dinner-ohjelmaksi sekä konserttisaleihin.

Uutta: Myös Erikan ja Dannyn yhteiskeikkoja voi kysyä myyntipalvelustamme.

Samassa supersuositussa tv-ohjelmassa on mukana myös Tomi Metsäketo. Upeasta äänestään ja eläytymiskyvystään tunnettu Tomi on nähty monissa menestysmusikaaleissa ja oopperoissa, mm. Les Misérables, The Sound of Music, Me and My Girl, Calypso ja Titanic. Upeiden levyjensä myötä (Primo, Tummaa samettia, Eternamente, Roma, Rakkautta vain) Tomi on ollut ehdolla Emma-palkinnon saajaksi kolmesti. Vuonna 2010 ilmestyi joululevy Kuului laulu enkelten ja vuonna 2011 kokoelma-albumi Kaikki parhaat. Ensilevytys toi kultaa, seuraava platinaa. Myös joululevy saavutti platinarajan.

Tomi on nähty TV:ssä kilpailemassa aiemminkin: Suomen 2006 Euroviisu-finaalista Tomi sijoittui toiseksi. Muista paljon julkisuutta saaneista menestyksistä mainittakoon mm. Tanssii tähtien kanssa -voitto. Jo useana vuonna Tomi on kiertänyt konserttikiertueiden merkeissä ympäri Suomen ja hänen rinnallaan on nähty monia eturivin artisteja. Kuului laulu enkelten -joulukirkkokiertueet ovat kuuluneet myös monivuotiseen perinteeseen.

Tomi Metsäketo on erinomainen esiintyjävalinta loppuvuoden tyylikkäisiin tilaisuuksiin, pianistin tai suuren orkesterin säestämänä.

Tomi ja Erika nähdään Tähdet, tähdet -sarjassa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 8.10.2017 alkaen.