In English

MagnumLive

Tiina Pitkäseltä musiikkia: Sielua en myy

JULKAISTU 02/03/2018
Tiina Pitkänen

Laulaja Tiina Pitkänen on vahva ja herkkä – samassa pehmeän pippurisessa paketissa. Tiinan Pitkäsen intohimona on tämän päivän iskelmä, jota nyt julkaistava pieteetillä tehty julkaisu Sielua en myy myös edustaa. Sen tekijöinä on taitokolmikko Jonnaemilia, Eija Hinkkala ja Petri Somer.

– Laulun teksti tuntui heti omalta, koska kipuilen ”kiltin tytön” –syndrooman kanssa. Meitä on paljon ja uskonkin laulun vähän uhoavaan, mutta valoisaan ja omannäköiseen elämään rohkaisevaan voimaan.

• Spotify: Tiina Pitkänen – Sielua en myy
• iTunes: Tiina Pitkänen – Sielua en myy
• Youtube: Tiina Pitkänen – Sielua en myy

Tiina Pitkänen voitti viime vuonna IskelmäParatiisi-laulukilpailun. Tuomariston mukaan ”laulaja tuli takavasemmalta ja vei potin sävähdyttävän taitavalla äänellä ja tulkinnallaan”. Kilpailu käytiin monivaiheisena kevään mittaan ja se päättyi MTV Viihde verkossa esitettyyn kovatasoiseen kesäkuiseen finaaliin, jonka naistensarjan Tiina voitti. 

Tiina haluaa lauluja, joissa on sanomaa, energiaa ja elämänvoimaa. Jotka tulevat iholle. Tänä vuonna Tiinalta julkaistaan enemmänkin uutta musiikkia. Seuraava single näkee päivänvalon myöhemmin keväällä.  

• www.tiinapitkanen.com
• facebook.com/tiinapitkanenofficial


Tiina Pitkänen, Sielua en myy

Tiina Pitkänen – Sielua en myy, CDS
julk. pe 2.3.2018
FIMGM1800020 / MGM-473 
Säv. Jonnaemilia, san. Eija Hinkkala, sov. & tuotanto Petri Somer
MagnumLive 2018