In English

MagnumLive

Asiakastilaisuudet

marianne-euromaster-980x400px

Yrityksen menestys rakentuu tyytyväisten asiakkaiden varaan. Onnistunut asiakastilaisuus on palkinto ja kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä, joka antaa lisäpotkua suhteen lujittumiselle myös tulevina vuosina.

Pitkä kokemus asiakastilaisuuksien järjestäjänä on opettanut meille, mikä toimii ja mikä ei. Yhteistyössä MagnumLiven kanssa tilaisuutesi erottuu edukseen kilpailevista kokkareista. Optimaalisen tavoitteen saavuttaminen (ROI) edellyttää mm. tilaisuuden sijainnin, ajankohdan, sisällön ja tuotannon tarkkaa harkintaa sekä toteutuksen sujuvaa ja saumatonta koordinointia.

Jätä asiakastilaisuuden järjestelyt meille

Jätä asiakastilaisuutesi monet järjestelyt kokonaan MagnumLiven hoidettavaksi. Järjestämme vastaavia tilaisuuksia jatkuvasti, tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Hoidamme puolestanne graafisen ilmeen, kutsuprosessit (sähköisesti tai perinteisillä kutsuilla), oheisohjelman, tekniikan, kalusteet, somistuksen, tilan, tarjoilut sekä kymmenet muut tärkeät asiat – saumattomasti ilman harmaita alueita ja yllätyksiä lopullisissa kustannuksissa.

”Tapahtuman jälkeen olen saanut paikalla olleilta pelkkää ylistystä ja kiitosta. Osallistujat ovat olleet yhtä mieltä siitä, että tämä oli paras tapahtuma ikinä! Mikä sitten oli eri tavalla kuin aikaisemmin? Viestintä! MagnumLiven toteuttama ennakkoviestintä houkutteli paikalle paljon ensikertalaisia ja tapahtumassa oli osallistujia enemmän kuin koskaan aikaisemmin.”
Maarit Takanen, Oy Teboil Ab

Tytäryhtiömme MagnumEvents Oy palvelee: 

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous