FI / EN

Ainutlaatuinen kokemus tapahtumiin: MagnumLive

Miten luoda unohtumaton tapahtuma

Kun järjestetään tapahtumaa, olipa kyseessä yritystilaisuus, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma, on tärkeää, että vieraille jää mieleen ainutlaatuinen kokemus. MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut juuri tähän – luomaan tapahtumiin taikaa ja viihdettä, jotka kohottavat tilaisuuden aivan uudelle tasolle. Tapahtuman onnistumisen kannalta keskeistä on oikeanlaisen ohjelman valinta, joka vastaa kohderyhmän odotuksia ja tilaisuuden luonnetta.

MagnumLive tarjoaa laajan kirjon viihdevaihtoehtoja, aina livebändeistä ja DJ:stä taikureihin ja puhujavieraisiin. Esiintyjien valinnassa huomioidaan tapahtuman teema, yleisön ikäjakauma ja toiveet, jotta jokainen yksityiskohta tukee tapahtuman tavoitteita. Ammattitaitoinen ohjelmatoimisto osaa myös suositella esiintyjiä, jotka tuovat mukanaan yllätyksellisyyttä ja uusia elämyksiä, mikä on usein avain unohtumattoman tapahtumakokemuksen luomiseen.

Esiintyjien yksinoikeudet ja laaja verkosto

MagnumLive erottuu ohjelmatoimistojen joukosta paitsi palveluidensa laadulla, myös sillä, että se edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada tapahtumaansa esiintyjiä, joita ei muualta löydy. Yksinoikeudet mahdollistavat myös sen, että MagnumLive voi tarjota asiakkailleen räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, jotka erottuvat massasta ja jättävät lähtemättömän vaikutuksen.

Ohjelmatoimiston laaja verkosto ja vuosittain noin 3500 toimeksiantoa takaavat, että asiakkaat saavat käyttöönsä koko Suomen kattavan artistikattauksen. Tämä monipuolisuus on MagnumLiven vahvuus, sillä se mahdollistaa jokaisen tapahtuman räätälöinnin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen tilaisuus tai suuri yleisötapahtuma, MagnumLive löytää oikeat esiintyjät jokaiseen tarpeeseen.

Asiakaskokemus ja luotettavuus

Asiakastyytyväisyys on MagnumLiven toiminnan ytimessä. Ohjelmatoimiston toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhdestä paikasta, ylittäen samalla asiakkaiden odotukset. Tämä näkyy myös heidän viimeisimmässä tutkimuksessaan, jossa NPS-luku oli 40, mikä on alalla erittäin hyvä tulos. Asiakkaat arvostavat MagnumLiven kykyä kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan, mikä on perusta onnistuneelle tapahtumalle.

Luotettavuus on toinen keskeinen tekijä, joka tekee MagnumLivestä arvostetun kumppanin tapahtumien järjestämisessä. Yritys on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja noudattaa tilaajavastuulakia. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive hoitaa kaikki esiintyjäasiat ammattitaidolla ja vastuullisesti, mikä on tärkeää erityisesti suurten tapahtumien onnistumisen kannalta.