In English

MagnumLive

Suurimaa lähtee keikkailemaan – uutta musiikkia kesäkuun alkuun

JULKAISTU 07/06/2022
Suurimaa, yhtye

Suurimaa – iskelmää intohimolla. Uutta musiikkia kesäkuun 3. päivä, keikat alkavat kesällä 2022.

Suurimaa elvyttää Baddingin-ajan käsityöläishenkisen laulunteon tavalla, joka kouraisee syvältä. Tervetuloa matkalle ajan ja paikan tuolle puolen. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain syvän sinistä.  

Saku Mansikkamäki (ex-Yölintu) ja Juuso Kemi (ex-Pooma) perustivat Suurimaan palatakseen musiikillisille juurilleen. Tämä on kaksikon kolmas yhteinen bändi – mutta ensimmäinen, jonka pohja luotiin yli kolmekymmentä vuotta sitten. Ympärille on koottu loistavat muusikot: Suurimaa-yhtyeessä soittavat Saku Mansikkamäen (laulu) ja Juuso Kemin (kitara) lisäksi soolokitaraa Kustaa Kantelinen, bassoa Marko Antila ja rumpuja AJ Ojala.

Nyt yhtye on valmiina keikoille! Varaa oma päiväsi!

Onnen kukkuloilla feat. Simo Silmu nosti yhtyeen suosioon

Suurimaa on julkaissut jo studiosinglet Taivas täynnä tähtiä, Sä et vielä lähtis pois ja Onnen kukkuloilla. Kappaleilla vierailee osin laulussa ja osin koskettimissa Yölinnusta tuttu Simo Silmu. Eri alustoilla kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Kesäyö-single sekä EP julkaistu

Uusimpana singlenä kuullaan 3.6. Kesäyö (kaikki unohtuu). Se täydentää Onnen kukkuloilla EP:n. Kesäyössä haitaria soittaa Simo Silmu. (Simo Silmu ei mukana normaalissa keikkakokoonpanossa).

Suurimaa, yhtye