In English

MagnumLive

Siis oikeesti?

JULKAISTU 03/06/2015
Siis oikeesti? Jarmo Koski, Anu Palevaara ja Jukka Juolahti

Tarvitseeko JOKU teatteriesitystä?
Tarvitseeko KUKAAN teatteriesitystä?

Onko firmassasi/yhteisössäsi/liitossasi suunnitteilla…

Tyhypäivä?
Koulutustilaisuus?
Seminaari?
Vetäytyminen?
Suunnittelupäivä?
Virkistysviikonloppu?
Pikkujoulut?

Jos vastaus on myönteinen yhteenkin ylläolevaan kysymykseen, silloin juuri SINÄ tarvitset tämän teatteriesityksen keskustelun herättäjäksi, virikkeiden antajaksi, mielen virkistykseksi tai ihan vain huvin vuoksi.

Mistä oikein on kyse?

Johtavassa asemassa olevalla henkilöllä on kaksi henkilökohtaista avustajaa. Trio asuu yhteistaloudessa. Yksi käy töissä, kaksi muuta hoitavat päivittäiset rutiinit taloudessa ja edustavat vuorollaan johtavassa asemassa olevan rinnalla.

Avustajat kirjoittavat myös johtajan tärkeät katsaukset, yhteenvedot ja lehdistötiedotteet. Mutta nämä kaksi alaista ovat myös johtajan rakastajia, ja heillä on tilavassa kodissaan vain yksi sänky. Tällaisissa tavanomaisissa kuvioissa näytelmämme tapahtuu.

Hieman tavattomampaa on se, että johtavassa asemassa oleva henkilö on NAINEN ja kaksi alaista ovat kuusikymppisiä MIEHIÄ…SIIS OIKEESTI…?

Siis oikeesti…? –komedia nyky-Suomesta kertoo vauhdikkaasti tämän ajan ilmiöistä maassamme ja maailmalla. On työttömyyttä, syrjintää, politiikkaa, ylikansallista yrittämistä, salakuljetusta, ulkomaisia pankkitilejä, ukulelen soittoa, kehityskeskusteluja, eläkkeitä ulkomailla, kimppakivaa, unettomia öitä, himmeleitä…ja YLLÄTYKSIÄ.

Näytelmän on kirjoittanut Jarmo Koski
Ohjauksesta vastaa Arto af Hällström
Rooleissa Anu Palevaara, Jarmo Koski ja Jukka Juolahti

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!