In English

MagnumLive

Senja Myller MagnumLiven rosteriin

JULKAISTU 11/12/2019
Senja Myller

Senja Myller on nuori naisartisti, jonka raikkaassa laulussa ja musiikissa soi samassa paketissa voima ja herkkyys, jopa tuulahdus kultaisilta iskusävelten vuosikymmeniltä. 

Ensimmäiset estradiesiintymiset Senja teki syksyllä 2019, ja lauloi itsensä suoraan sydämiimme Reijo Taipaleen muistokonserteissa. Senja oli itseoikeutetusti mukana myös televisioidussa konserttitaltioinnissa – onhan Senja rakastetun legendan tyttärentytär. Konsertissa soivat herkkänä tulkintana Ranskalaiset korot ja Satu rakkauden.

Nyt Senja jatkaa isoisänsä jalanjäljissä ja lähtee esiintymään näiden tunnelmien ja tanssi-iskelmien liidättämänä. Iskelmän helmiä, jazzvivahteita, salsan rytmejä… Yhtyeenä toimii Reijonkin rinnalla soittanut Jani Heleniuksen orkesteri. Jani tunnetaan myös Kultaisen harmonikan mestarina. Osassa keikkoja nähdään Senjan rinnalla myös Tangokuningas Marco Lundberg, ja silloin on luvassa lisää tanssin hurmaa ja duettojakin.

Senjan elämässä musiikki on näytellyt aina suurta osaa. Hän on soittanut vuosia poikkihuilua ja tämä ihastuttava soitin saattaa vilahtaa myös Senjan keikoilla. Taitava muusikko-laulaja soittaa myös saksofonia ja ukulelea. Luvassa on lähiaikoina myös omaa studiomusiikkia.

• Senja Myllerin keikkamyynti on yksinoikeudella MagnumLivellä.