In English

MagnumLive

Saija Tuupanen on Syksyn Sävelen voittaja, Teemu Roivainen kakkoseksi

JULKAISTU 17/10/2021
Saija Tuupanen, Syksyn sävel -voittaja 2021

Syksyn Sävelen tämän vuoden voittaja on Saija Tuupanen. Huikean laulukilpailun finaali käytiin suorassa TV-lähetyksessä lauantaina 16. lokakuuta AlfaTV:llä. Kilpailun voittaja välittiin yleisääänestyksellä.

Saijan kilpailukappaleena oli kaunis balladi Kuurasydän (Magnum Music 2021), jonka on säveltänyt Timo Forsström ja sanoittanut Nina Granrot. Sovituksesta ja tuotannosta on vastannut Jukolan veljekset (Teemu Roivainen, Joonas Almila, Niko Saloheimo, Ari-Pekka Laukkanen, Petri Hokkanen ja Kevin Knouna), jonka yhtenä jäsenenä on siis Teemu Roivainen. Teemu sijoittui kilpailussa hienosti kakkoseksi Hiekkalinna kappaleellaan. 

Finaalilähetyksessä Saija omisti laulun äidilleen ja isälleen. Saija kertoo kappaleestaan:

– Laulu vei kyllä ensi kuulemalta sydämeni. Sekä tarina että sävel soljui sisimpääni, jättäen heti suuren halun laulaa tämä levylle.

– Tämä kappale kulkeutui minulle säveltäjä Timo Forströmin kautta. Hän oli kuullut tämän mielessään minun äänelleni sopivaksi. Kun sain vielä tuotantoon ja studioon taustatiimiksi Teemu Roivaisen ja Energian niin olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Tuo porukka teki mm. todella hienon sovituksen kappaleeseen.

Teemu Roivaisen kappale kuullaan myös uudella, juuri julkaistulla Uusi alku -albumilla.

– Tämä levy on erittäin tunnepitoinen. Se käsittelee tunteita, jotka voivat olla arkipäiväisiä tuntemuksia, pettymyksiä, iloja, suruja ja rakkautta, pohtii Teemu. 

MagnumLive onnittelee upeita artisteja!

Saija Tuupanen, Teemu Roivainen, Syksyn sävel 2021