In English

MagnumLive

Pätevä Mies: Aika näyttää -single kertoo kipeästä aiheesta

JULKAISTU 24/03/2016
Pätevä Mies

Kipeä aihe lapsettomuudesta kirvoitti biisin tekoon: Pätevä mies julkaisee uutta musiikkia, singlen nimeltään Aika näyttää.

Pätevä Mies on viisihenkinen vuonna 2011 Kouvolassa perustettu bändi, jonka pätevällä tyylillä vedetyt keikat eivät jätä ketään kylmäksi. Kokoonpanolla on levyllinen omia biisejä takataskussa, jotka tullaan julkaisemaan vuoden 2016 aikana. Biisit ovat pääasiassa laulaja Kimmo Tuppuraisen kynästä ja laulut kertovat elettyä elämää.

Nyt julkaistaan single Aika näyttää, joka on niinikään Kimmo Tuppuraisen sävellys ja sanoitus. Kappaleessa käsitellään kipeää aihetta, lapsettomuutta. Biisin tuottajana ja sovittajana on toiminut Jari Latomaa (Uniklubi, Suvi Teräsniska, Yö, Pate Mustajärvi). Kappaleen feattaajaksi kutsuttiin Sanna Säntti, nuori tamperelainen laulajakyky, joka muistetaan mm. TVOFista.

Tässä biisintekijä Kimmo Tuppuraisen terveiset kappaleesta:
– Kappale sai alkunsa, kun olin pitkään seurannut läheltä tutun pariskunnan kamppailua lapsettomuuden kanssa. Kun lääkärin tutkimuksissa selvisi että naisen olisi mahdotonta saada omaa biologista lasta, hän masentui pahoin ja parisuhde joutui kovalle koetukselle. Keskustelin miehen kanssa heidän tilanteestaan paljon ja pyrin mielessäni asettumaan hänen asemaansa tilanteen keskellä sekä kirjoittamaan siitä laulun.

– Kappale oli siis alunperin suunnattu mieheltä naiselle vaikkakin se lopullisessa muodossaan on miehen ja naisen toisilleen laulama.

Pätevän Miehen matka kohti unelmaansa on vasta alussa – tästä bändistä kuulemme vielä. Keikkamyynti: MagnumLive.

Pätevä mies, Aika Näyttää, Sanna Säntti

Pätevä mies / Aika näyttää, CDS
3’42 / FIMGM1600018 / MGM-402
Säv. / san. Kimmo Tuppurainen, sov. Jari Latomaa
c & p MagnumLive Oy 2016

Pätevä mies
Kimmo Tuppurainen: laulu
Mikko Myyrä: basso
Ari Ripatti: koskettimet
Ville Lassila: rummut:
Vierailijat Sanna Säntti: laulu / Lotta Laaksonen: viulu

Tuotanto: Jari Latomaa / Afterglow Music / Äänitys ja miksaus: Headline Studio /Masterointi: Jaakko Viitalähde / Virtalähde Mastering

www.patevamies.com
www.facebook.com/patevamies