In English

MagnumLive

Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius keikkailevat yhdessä

JULKAISTU 21/03/2018
Tommi Kalenius, Ninni Poijärvi, La vita e belle, konsertti

Kaksi sarallaan tunnettua laulaja-lauluntekijää ja muusikkoa, Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi, yhdistävät voimansa duoksi, joka pysäyttää katsojat voimaannuttavilla tulkinnoillaan. Folk, country ja blues -musiikista kumpuavat sovitukset ihastuttavat yleisöä monissa tapahtumissa:

• La Vita é bella -kiertue
• Klubikeikat
• Yritystapahtumat
• Kirkkokonsertit
• Joulukonsertit 

Kalenius ja Poijärvi ovat tilattavissa moniin tapahtumiin esiintymään erikseen ja yhdessä, mm. kitaralla ja viululla itseään säestäen. 


Tapahtumanjärjestäjät:
La Vita é Bella -konsertit nyt varattavissa syksylle 2018!

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi tuovat konserttisaleihin ja klubeihin akustisesta lauluntekijäperinteestä kumpuavan illan, joka on omistettu – ei sen enempää, eikä vähempää: elämälle. 

La vita è bella – elokuvan inspiroima ilta on kuin sadusta. Tarinaa kuljettavat rakkautta, elämää ja ihmisyyttä syväluotaavat laulut ja artistien tapa olla vuorovaikutuksessa ilman ulkoa opeteltuja vuorosanoja. Lohtu- ja voimamusiikkia -termeilläkin kuvatun illan intensiteetti kasvaa kaikessa vähäeleisyydessään myös isomman huoneen täyttäväksi äänivalliksi.


Tommi Kalenius Ninni Poijärvi

Tommi Kalenius on aktiivisesti esiintyvä muusikko, joka on omien julkaisujensa lisäksi säveltänyt kappaleita myös muille artisteille. Hän on konsertoinut mm. Edu Kettusen ja Tommy Hellstenin kanssa. Kaleniuksen herkät tulkinnat sekä vahva esiintyminen sopivat loistavasti ohjelmanumeroksi mm. konserttisalien sekä yritysjuhlien lavoille.

Ninni Poijärvi on julkaissut jo neljä sooloalbumia. Hänet tunnetaan Hoedown-yhtyeen riveistä sekä lukuisien samanhenkisten artistien taustalta (mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen). Poijärven intohimona on roots-musiikki, joka kuuluu vahvasti myös yleisön edessä viululla säestetyissä sovituksissa.

Katso Ninni Poijärven tuore musiikkivideo Kiitos. Kappaleen on sanoittanut Tommi Kalenius. Lisätietoa Kiitos-kappaleesta.