In English

MagnumLive

Ninni Poijärveltä uutta musiikkia ja video: Kiitos

JULKAISTU 20/03/2018
Ninni Poijärvi, Tommi Kalenius

Uutta musiikkia Ninni Poijärveltä – ”Kiitos” on koskettava laulu yhdessä kuljetusta matkasta. Kappaleesta julkaistaan ennakkoon musiikkivideo.

Suomalaisen juurimusiikin eturivissä laulajana, lauluntekijänä, viulistina ja monipuolisena muusikkona vaikuttanut Ninni Poijärvi julkaisee uuden singlen. Laulu on nimeltään Kiitos ja se on omistettu kaikille niille, jotka ovat kulkeneet vierellä tai menettäneet läheltään tärkeän ihmisen. Laulun taustaan on vaikuttanut Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen yhteinen Kasvotusten -kiertue, jonka kynnyksellä Hellsten menetti äkillisesti puolisonsa Caritan. ”Kiitos” on syntynyt näistä tunnelmista kiertuekokoonpanon voimin. Laulun on säveltänyt Antti Suonio ja sanoittanut Tommi Kalenius.

Ninni Poijärvi – Kiitos (Spotify) / Ninni Poijärvi – Kiitos (iTunes) 

Ninni Poijärvi tulkitsee laulun herkkyydellä, josta kuuluu eletyn elämän sävyt – kauneus ja kipu.
– Kiitos on laulettu ja omistettu kaikille niille, jotka ovat käyneet omaa matkaansa varjojen otteesta kohti kykyä nähdä kaikki koettu kiitollisuuden läpi. Se tuntuu minulle henkilökohtaiselta, sillä elämä on tuonut kaikkea tätä eteen myös omalla matkallani, Ninni Poijärvi kuvailee. 

Kiitos liittyy musiikillisella ilmaisullaan elokuvallisiin sävellyksiin ja chansonin sekä klassisen ilmaisun suuntaan. Poijärvelle suunta on tuttu. Hänen suvussaan monet ovat orkesterimuusikoita ja myös hänen oma musiikillinen itseilmaisu on kehittynyt hyvin laaja-alaiseksi. Kappaleen toteutuksessa kuuluvat Ninni Poijärven ilmaisuvoimaisen äänen lisäksi myös hänen itsensä sovittamat jouset.

Ninni keikkailee soolokeikkojensa ohella Tommi Kaleniuksen kanssa.
Ninni Poijärvi
Tommi Kalenius

Ninni Poijärvi, Kiitos, single

Ninni Poijärvi – Kiitos, cds
Kesto 3,48 – FIMGM1800022 – MGM-475
Säv. Antti Suonio / San. Tommi Kalenius / Sov. Tommi Kalenius, Ninni Poijärvi, Antti Suonio
Laulu ja jouset: Ninni Poijärvi / Piano: Antti Suonio / Äänitys ja miksaus: Tommi Kalenius / Masterointi: Minerva Pappi, Waudio / Tuottajat: Ninni Poijärvi, Tommi Kalenius
MagnumLive 2018 

Musiikkivideon on ohjannut Antti Vuori.