In English

MagnumLive

Milanalta kirja, konserttikiertue, laulu omalle äidille, video

JULKAISTU 19/04/2018
Mmilana Misic, kirja, Laila Kinnunen, Aikoja sitten

Milana Misic julkaisee to 19.4. kirjan, jonka nimi on ”Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä”. Kirjan kirjoittamisen yhteydessä syntyi laulu nimeltään ”Aikoja sitten”. Kappale julkaistaan pe 20.4. ja siihen tehty musiikkivideo ti 24.4. Konserttikiertue ”Sinun silmiesi tähden” kiertää parhaillaan ympäri Suomea.

Milanasta julkaistaan kirja huhtikuun 19. päivä kirjan, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden, väkivallan ja alkoholismin ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä. Kevään ja kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten.• iTunes: >> 

(linkit päivitetty 20.4.)

– Sain idea biisiin kirjan työstämisen yhteydessä, kun halusin selvittää sukunimeni hämmentävää aikajanaa. Aikajana tapahtumille aukesi ja sain tietää paljon uusia asioita, joita kirjassakin tulee esiin, kertoo Milana.

– Samalla tuli vahva tunne, että haluan tehdä laulun äidilleni. Se summaa tunteeni ja sen mitä olen kokenut jo monta vuotta. Laulussa lauletaan mm. anteeksiannosta. ”Team Milana” alkoi työstää biisiä, ja juttelimme kundien ja sanoittaja Sannan kanssa mitä haluan sanoa ja minkälaisen haluan kappaleen olevan. Tämä kappale oli meille kaikille aika koskettava matka. Kaikkien sydän on tässä mukana täysillä.

Kappaleen on säveltänyt Antti Karisalmi & Lasse Väyrynen ja sanoittanut Sanna Korkee.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomen Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueen siivittämänä. Konsertin käsikirjoituksesta vastaa monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tuotantoon. Konserteissa Milanan rinnalla nähdään Amadeus Lundberg.

Sinun silmiesi tähden -kiertueen päiviä:

Su 22.04. Karkkila, Karkkilasali, klo 16
Ke 02.05. Espoo, Sellosali, klo 19
To 03.05. Pori, Promenadi, klo 19
La 05.05. Ähtäri, Ähtäri-halli, klo 18
Su 06.05. Pietarsaari, Schaumansali, klo 16
Ke 16.05. Hyvinkääsali, klo 19 
To 17.05. Seinäjoki, Törnävä, klo 19
La 25.8. Turku, Uittamo Paviljonki, klo 16 
La 29.9. Riihimäki, Riihimäen teatteri, klo 18 

HUOM! Kirja on myynnissä kiertueella. 

Osta liput >>

 

Mmilana Misic, kirja, Laila Kinnunen, Aikoja sitten Milana, kirja, Laila Kinnunen

Milana – Aikoja sitten, cds
Kesto: 3’48 / FIMGM1800030 / MGM-481
Säv. Antti Karisalmi & Lasse Väyrynen, san. Sanna Korkee, sov. Lasse Väyrynen & Antti Karisalmi

Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä -kirjan julkaisee Like Kustannus ja sen on kirjoittanut Merja Asikainen. Lisätietoa: Like.