In English

MagnumLive

Milana Misic jatkaa tutkimusmatkaa musiikillisille juurilleen

JULKAISTU 05/04/2017

Perjantaina 21.4. julkaistava Milanan Rakkauslukko -niminen single yhdistelee etnisiä soundeja suomalaiseen musiikkiperintöön.

Laaja-alaisena laulajattarena tunnetuksi tullut Milana Misic julkaisee uuden Rakkauslukko-nimisen singlen 21.4.2017. Uutta musiikkia on tehty pitkälti samalla tiimillä kuin Milanan vuoden 2014 Linnun kokoinen -levykin ja se jatkaa Milanan tutkimusmatkaa musiikillisille juurilleen. Kappaleen julkaisee MagnumLive Magnum Music -levymerkilleen.

Sanna Korkeen sanoitus on syntynyt Milanan kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta. Kappaleen sävellyksessä ja tuotannossa kuuluu laulaja Laila Kinnusen ja kroatialaisen muusikko Milan ”Miso” Misicin tyttärenä kasvaneen Milanan musiikillinen verenperintö. Tarttuvan kappaleen ovat Milanalle räätälöineet Anssi Kelan bändissä soittava Antti Karisalmi yhdessä Lasse Väyrysen kanssa.

– Kappaletta tehtäessä studiossa kuului nauru ja riemu. Hymyilimme toisillemme pilke silmäkulmassa. Toivomme kuulijalle samaa, hymynpilkahdusta kasvoille ja keväisen tunnelman sydämeen, kommentoi Milana uutta kappalettaan.

Milana konsertoi kevään Sinivalkoinen ääni –Kari Tapio –konsertin solistina

Uransa aikana niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkiakin esittänyt Milana keikkailee kevään rakastetun Kari Tapion uraa kunnioittavan Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio –esityksen yhtenä solistina. Susanna Haaviston käsikirjoittama konsertti kertoo Kari Tapion elämän vaiheista laulujen, tarinoiden, kuvien ja kollegoiden muistojen kudelmana. Milanan ja Susanna Haaviston lisäksi solisteina kuullaan Amadeus Lundbergiä ja Teemu Roivaista. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan luotto-orkesteri. Tulevana lauantaina Salossa ensi-iltansa saavan esityksen kevään konsertit alla.

La 8.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Teatteri Provinssi Salo klo 17
Ti 11.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Kulttuuritalo Helsinki klo 19
Ke 12.4.Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Verkatehdas Hämeenlinna klo 19
Ke 19.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Martinus Vantaa klo 19
To 20.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Paviljonki Jyväskylä klo 19
Ma 24.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio Konserttitalo Turku, klo 19
Ti 25.4. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio Promenadikeskus, Pori klo 19
Ke 26.4.Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Sibeliustalo Lahti klo 19
Pe 28.4.2017 Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Rauma-sali klo 19
Ke 3.5. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Kuusankoskitalo Kouvola klo 19.00
To 4.5. Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio, Järvenpää-talo klo 19.00
Pe 5.5. Idän ja lännen tiet, Kulttuuritalo Virta Imatra klo 19

Liput >>

Milana Misic

Kuuntele myös Spotifyssä ja iTunesissa!