In English

MagnumLive

Mikko Mäkeläisen uusi kappale kertoo omista kokemuksista

JULKAISTU 18/09/2020
Mikko Mäkeläinen

Mikko Mäkeläinen julkaisee uutta musiikkia. Uusi laulu on nimeltään Eksynyt, jonka Mikko on sekä säveltänyt että sanoittanut itse. Mäkeläinen on kirjoittanut tekstin omasta alkoholismistaan, jolle hän laittoi pisteen tasan vuosi sitten.

Laulu kertoo rehellisesti niistä tunteista ja ajatuksista, joita alkoholismi sai Mäkeläisessä aikaan. Samalla se kertoo myös alkoholismista toipumisesta ja raittiuden mukana tuomista positiivisista ajatuksista ja tunteista. Yleisemmin laulun teksti sopii myös mihin tahansa elämän vaikeisiin ajanjaksoihin, jotka on selätetty.

 
c & p Mikko Mäkeläinen

– Raittius on saanut näkemään asioita uudessa valossa sekä vasta nyt ymmärtämään sairauden kokonaisvaltaisen hurjan luonteen ja tiedostamaan sen tuomat haitat sekä itselle, että myös lähipiirille. Halusin kirjoittaa alkoholismista laulun, koska tiedän, että alkoholismi on sairaus, joka jollain tavalla koskettaa hyvin suurta joukkoa kaiken ikäisiä ihmisiä. Alkoholismi on myös sairaus josta ei juurikaan puhuta, joten toivoisin, että lauluni rohkaisisi avoimempaan keskusteluun tästä aiheesta ja antaisi toivoa ja lohtua raitistumisesta sairauden kanssa kamppaileville, kertoo Mikko. 

Mikko keikkailee sekä Mikko Mäkeläinen & Myrksylyhty-yhtyeen että cpverbändi Mike McLane -kokoonpanojen kanssa.