In English

MagnumLive

Mikael Konttinen, Marita Taavitsainen, Hanna Pakarinen ja Hannu Lehtonen Joulupata 110 v. –konsertissa

JULKAISTU 08/12/2016
Mikael Konttinen, Marita Taavitsainen, Hanna Pakarinen, Hannu Lehtonen, Pelastusarmeija, Joulupata, konsertti

MagnumLive on mukana Pelastusarmeijan hyväntekeväisyyskonsertissa. Pelastusarmeija juhlistaa 110-vuotiasta Joulupata-keräystä hyväntekeväisyysjuhlakonsertin merkeissä. Eturivin artistit eri musiikkigenreistä ovat yhdistäneet voimansa ja lähteneet mukaan Joulupata–konsertin hyvän mielen lähettiläiksi. Konserttiin, johon yleisöllä on vapaa pääsy, jaetaan vapaalippuja ennakkoon mm. Pelastusarmeijan kirpputoreilla.

Lämminhenkisessä konsertissa esiintyvät pop-taivaan tähtikaartista Hanna Pakarinen, iskelmätähti ja Tangokuningatar Marita Taavitsainen, konserttilavojen suosikkibaritoni ja saksofonisti Hannu Lehtonen sekä viihteen monitaituri, laulaja, muusikko ja juontaja Mikael Konttinen. Konsertin säestyksestä vastaa Joulupata-juhlaorkesteri, jonka kapellimestarina toimii Mikael Konttinen. Mikael toimii myös illan isäntänä. Konsertissa kuullaan artistien tulkitsemana kauniimpia joululauluja kautta aikojen.

– Minulle Stockmannin edessä oleva Pelastusarmeijan joulupata on ollut nuoruudesta asti joulun symboli. Se laittaa ajattelemaan vähäosaisempia perheitä ja antaa toivoa paremmasta, suloisemmasta joulusta, miettii Marita Taavitsainen.

Hannu Lehtoselle tuleva konsertti antaa jo ennakkoon hyvän mielen:
– Joulu on erityisesti lasten juhla, ja näinä vaikeina aikoina monessa perheessä on rahat tiukalla. Jos voin omalla tekemiselläni olla jollekin avuksi, joko tuomalla musiikin iloa, tai osallistumalla tällaiseen hyväntekeväisyystyöhön, antaa se laulajallekin hyvän mielen.

Mikael Konttinen osallistuu konserttiin odottavin mielin:
– Joulupata-keräyksen tuotto kohdistuu vähävaraisille perheille, yksinäisille vanhuksille ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Mielestäni juuri joulun alla on hyvä muistaa, että apua todella tarvitaan ja kaikilla ei asiat ole välttämättä hyvin. Saan tilaisuuden kantaa korteni kekoon laulamalla ja soittamalla, joten oli helppoa vastata esiintymiskutsuun myöntävästi. Olen kerran aikaisemminkin ollut Joulupata-konsertissa mukana ja tunnelma on todella hieno ja iloinen.

Hanna Pakarinen lähti myös oitis mukaan, kun häntä konserttiin pyydettiin:
– Suostuin heti! Jos pystyn laululla auttamaan, niin se on parasta!, hän kiteyttää.

Konsertti järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Konserttiin on siis vapaa pääsy, mutta yleisö voi halutessasi antaa lahjoituksen Joulupata-keräykselle paikan päällä. Keräyksellä tuetaan kotimaan vähävaraisia.

Pelastusarmeija Joulupata 110 v. –hyväntekeväisyyskonsertti
Helsinki Kulttuuritalo
La 10.12.2016, klo 19.00

Vapaa pääsy. Vapaalippujen jakopaikat on ilmoitettu Pelastusarmeijan nettisivuilla joulupata.fi. Lippuja jaetaan myös mm. sosiaalikeskusten kautta vähävaraisille. Artistit ja yhteistyökumppanit ovat liikkeellä hyvänmielen lähettiläinä korvauksetta.

Konsertin järjestää Pelastusarmeija, yhteistyökumppaninaan ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive.

www.joulupata.fi
www.facebook.com/Pelastusarmeija

Mikael Konttinen, Marita Taavitsainen, Hanna Pakarinen, Hannu Lehtonen, Pelastusarmeija, Joulupata, konsertti