In English

MagnumLive

Mika Sihvola julkaisee soolosinglen Elämän kevät

JULKAISTU 21/05/2019

Mika Sihvola on kokenut muusikko, jolla on takana reilusti yli 1000 keikkaa. Nyt Mika keikkailee omalla Mika Sihvolan Orkesteri -kokoonpanollaan, joka tuli kakkoseksi vuoden 2018 SMORK-kilpailussa. Mika on tullut tunnetuksi myös vuonna 2008 perustetusta Myrskytuuli-orkesterista.

Kuuntele:  Spotify / Youtube / iTunes

Nyt Mika julkaisee soolosinglen nimeltä Elämän kevät. Annetaan Sihvolan kertoa itse tarinaa kappaleen taustalta:

Muusikkoystäväni Jarno Pasma (Sinitaivas) tarjosi biisiä jo vuonna 2014. Ihastuin melodiaan ja sanomaan, tein varauksen heti. Julkaisu nyt vuonna 2019, oli mielestäni oikea hetki. Hyvät biisit ovat ajattomia, jos ne vaan sovitetaan tämän päivän poljentoon.

– Tekstin takana on lyriikkamestaritar Sana Mustonen, tämän tarinan ovat varmasti kokeneet monet miehet. Kun ”kaamosaikaan” erotaan parisuhteessa, kevät auringon ja hiirenkorvien saapuessa, haavat parantuu. Huomataan, että elämä on nyt ja tässä. Mikä edessä on, sitä kaikkea kannattaa odottaa.

– Olen itse äänittänyt ja sovittanut koko projektin, sekä miksannut lopullisen tuotoksen omalla ”pajalla” M-Sound Studiolla Raisiossa. Masteroinnin takana Henkka Niemistö / ChartMakers. Oman bändin pojat soittelivat soittimet, eli Mika Sihvolan Orkesteri, joka myös MiSiO-nimellä tunnetaan.

Mika Sihvola 

Mika Sihvola – Elämän Kevät, cds
Julk. 31.5.2019
Säv. Jarno Pasma, San. Sana Mustonen, sov. Mika Sihvola 
San. kust: Warner Music Chappel Finland
MagnumLive 2019

Laulu ja kitarat: Mika Sihvola / koskettimet: Matti Koskinen / basso: Jukka Kampman / rummut: Joonas Anttila / taustalaulut: Jenna Häkki ja Mika Sihvola


Mika Sihvola Orkesterin keikkamyynti siirtyi toukokuussa MagnumLivelle. 

Mika Sihvolan Orkesteri