FI / EN

Maria Lund, Mikael Konttinen ja trumpetisti Tero Lindberg yhteiskiertueelle keväällä

Kaunotar ja Kulkurit, Lemmemloruja -konsesrttikiertue

Maaliskuussa 2024 käynnistyy varsin ainutkertainen kiertue, kun laulajat Maria Lund ja Mikael Konttinen yhdistävät voimansa trumpetisti Tero Lindbergin ja hänen yhtyeensä kanssa. Kaunotar ja kulkuri – Lemmenloruja -niminen kiertue alkaa Hyvinkäältä 5.3. ja päättyy Kuhmoon 16. maaliskuuta. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Turku, Hyvinkää, Imatra, Kouvola, Mikkeli, Raahe, Oulu ja Kuusamo.

Maria Lund ja Mikael Konttinen nousevat konserttitalojen lavoille yhdessä kuusihenkisen viihdeorkesterin kanssa. Luvassa on suuria viihdelauluja niin Suomesta kuin muualta sekä ikivihreitä iskelmiä ja tanssimusiikkia 1960-luvun hengessä.

Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat trumpetisti Tero Lindberg ja maamme kärkimuusikoista koostuva orkesterin. Lindberg seuraa sielukkaalla soitollaan vahvasti legendaarisen Jörgen Petersenin jalanjälkiä. Kultaiseksi Trumpetiksi kutsuttu Tero Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä. Hän on levyttänyt myös kaksi sooloalbumia: Kultaisen trumpetin paluu ja Kultainen trumpetti iskee jälleen.

Kiertueen tuottaa MagnumLive, ja sen liput ovat myynnissä lippukaupoissa alkaen 1.11.2024.

Kaunotar ja kulkuri – Lemmenloruja -kiertueen esitykset:

5.3. Pori, Promenadikeskus

6.3. Turku, Sigyn-Sali

7.3. Hyvinkää, Hyvinkääsali

8.3. Imatra, Kulttuuritalo Virta

9.3. Kouvola, Kuusankoskitalo

12.3. Mikkeli, Mikaeli

13.3. Raahe, Raahesali

14.3. Oulu, Pohjankartanon sali

15.3. Kuusamo, Kuusamotalo

16.3. Kuhmo, Kuhmo-talo

Lue lisää >>