In English

MagnumLive

Mambo Italiano -konsertissa Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Amadeus Lundberg

JULKAISTU 01/09/2019
Mambo Italiano

Uusi konserttikiertue kiertää tänä syksynä konserttitaloissa 15 esityksen voimalla ympäri Suomen. Mambo Italiano -konserteissa italialaisten sävelten siivin tunnelmoivat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Amadeus Lundberg.

Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden, nostalgisten italialaisten laulujen parissa ja kuullaan hittejä eri aikakausilta, myös mm. maailmantähtien kuten Pavarottin ja Bocellin tutuksi tekemiä kappaleita. Luvassa on nostalgiaa ja romantiikkaa, ripaus italialaista temperamenttiakin. Mambo Italiano vie kuulijan vauhdikkaisiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta.

Konsertissa kuullaan ihastuttavia nostalgiakappaleita, mm. Kertokaa se hänelle, Maruzzella, Caruso ja Hopeinen kuu.

Metsäketo tunnetaan nimenomaan italialaisen musiikin tulkitsijana, ja nyt hän pääsee jälleen välittämään näitä hienoja säveliä yleisölle tämän syksyn kiertueella.

– Italialaiset kauniit melodiat ovat syystä säilyneet ja soineet ihmisten elämissä kautta historian, kertoo Tomi, joka on myös opiskellut laulua Italiassa. – Illan ohjelmistooni kuuluu mm. Chitarra Romana (Romanialainen kitara) sekä Parla Più Piano (Kun puhut rakkaudesta hiljaa). Mielestäni vanhemmissa sävellyksissä löytyy kauneutta ja syvyyttä usein aivan eri tasolla, kuin nykyajan musiikissa.

Musiikkikärpänen sai otteen Milanasta jo hyvin pienenä ja musiikkikasvatus tapahtui osaksi perheessä, italialaisen musiikin ollessa hyvin läsnä.

– Valmistaudun innolla esittämään tunnettuja italialaisia kappaleita, joissa tunneskaala on laaja. Mukana on mm. riemua elämästä, kalastajakylän tunnelmaa sekä syvää rakkautta, kertoo Milana.

– Tänä syksynä olen esiintymässä upeiden italialaisen sävelmien siivittämässä konsertissa. Olen saanut suurta inspiraatiota italialaisista laulajista ja iltaloiskelmiä on kuulunut aina omaan ohjelmistooni. On upeaa päästä jälleen tulkitsemaan suomalaisten rakastamia lauluja tänä syksynä, kertoo Amadeus, joka on myös levyttänyt mm. Olavi Virran tutuksi tekemiä italialaisia kappaleita.

Mambo Italiano -kiertue syksy 2019

su 29.09. Salo, Provinssi, klo 15 
pe 04.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali, klo 19 
ke 09.10. Kuopio Musiikkikeskus klo 19 
la 12.10. Vantaa, Martinus, klo 18 
ke 16.10. Kouvola, Kuusankoskitalo, klo 19 
to 17.10. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 19
pe 18.10. Turku, Konserttitalo, klo 19 
la 19.10. Seinäjoki, Seinäjoki-sali, klo 18 
ke 23.10. Pori, Promenadikeskus, klo 19
to 24.10. Helsinki, Savoy, klo 19 
pe 25.10. Imatra, Kulttuuritalo, klo 19 
su 27.10. Klaukkala, Monikko, klo 16 
ke 30.10. Lahti, Sibeliustalo, klo 19  
pe 08.11. Kerava, Keravasali, klo 19 
pe 15.11. Lohja, Laurentius-sali, klo 19 

Liput alk. 36 e (+ palv.maksut) Ticketmaster / Lippu.fi.

Lipun myynti on alkanut! Katso lisätiedot ja lipputiedot.

 

Amadeus Lundberg, Tomi Metsäketo, Milana Misic, Mambo Italiano