In English

MagnumLive

MagnumLive myy messuosastojensa liiketoiminnat Verstas Helsingille

JULKAISTU 03/02/2020
MagnumLive logo

Ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto MagnumLive Oy myy messuliiketoimintansa Verstas Helsingille ja uudistaa liiketoimintaansa. Toteutuneella kaupalla MagnumLive saa uuden kumppanin Verstas Helsingistä ja samalla keskittyy kasvattamaan ohjelma-, tapahtuma- ja tekniikkatarjontaansa sekä uudistamaan omaa toimintaansa.

”MagnumLivellä on pitkä historia ja nyt tehdyllä kaupalla pääsemme keskittymään paremmin ydinliiketoimintaamme tapahtumien, ohjelmakokonaisuuksien, konserttien ja AV-tekniikan tuottajana. Partneroidumme Verstas Helsingin kanssa messujen osalta, mikä tukee messuliiketoiminnan vakaata kasvua isommassa kuvassa.”, kertoo MagnumLiven toimitusjohtaja Veikko Lehtola.

MagnumLive on valinnut strategiakseen kumppanoitua niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa ja sitä kautta luomaan tuottavampaa ja syvempää lisäarvoa asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.  ”Olemme ottaneet ison harppauksen viime vuonna kohti täysin uudenlaista yhtiötä ja toimintakulttuuria. Olen erittäin iloinen, että tulokset näkyvät jo ja nyt saamme mahtavan uuden kodin messuliiketoiminnallemme ja erityisesti sen loistavalle henkilökunnalle”, toteaa Veikko Lehtola.

Verstas Helsinki vahvistuu entisestään tällä liiketoimintakaupalla

Verstas Helsinki saavuttaa toteutuneella kaupalla erittäin vahvan osaamisen messuliiketoimintaan ja näin parantaa jo sen olemassa olevaa osaamista tällä saralla.

”Verstas Helsingin kustomoitujen ratkaisujen uniikki osaaminen ja siihen yhdistettynä Magnumin vankka messusegmentin kokemus on jotain ihan poikkeuksellista koko markkinassa. Pystymme tarjoamaan todella kattavalla tavalla uusia luovia ja laadukkaita tapoja toteuttaa ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaillemme niin kotimaassa kuin ulkomaillakin”, toteaa Verstas Helsingin toimitusjohtaja Juha Hellgren.

”Messuliiketoiminta on tällä hetkellä mielenkiintoisessa murroksessa, kohtaamiset ovat yksi markkinoinnin tehokkain tapa luoda vaikuttavuutta, ei vain Suomessa vaan myös globaalisti. ”Me tiedämme, että osaamisellamme ja näkemyksillämme voimme tarjota asiakkaille uusia näkökulmia ja monipuolisia mahdollisuuksia. Intohimomme on luoda asiakkaillemme jotain, joka koskettaa, kommunikoi haluttuja viestejä ja luo parhaimmillaan merkityksellisyyttä”, jatkaa Juha Hellgren

Uusi nimi Telakka Rental Oy:lle – tuore Verstas Helsinki heti vahvalle kasvupolulle

Telakka Rental Oy on tästä päivästä alkaen Verstas Helsinki. Yrityksen uusi nimi tukee sen uudistunutta, kokonaisvaltaista toimintaa ja vastaa tulevaisuuden visiota sekä selkiyttää yhteistyötä kaikissa kanavissa. Viime vuosina yrityksen toiminta on muuttunut kalusteiden vuokraustoiminnasta korkealaatuisiin kustomoituihin tapahtuma- ja kiertuerakenteisiin, teemapuistorakentamiseen, showroom-ratkaisuihin, messuosastoihin sekä konseptointiin, jossa asiakkaalle tarjotaan räätälöityjä ratkaisuja perinteisen vuokraustoiminnan sijaan.

Verstas Helsinki kuuluu Livson Group konserniin

Livson Group Oy on markkinointiin, matkailuun, tapahtumiin ja lisensointiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Konserniyhtiöitä ovat Verstas Helsingin lisäksi markkinointitoimisto Lataamo Group Oy, Muumimaailma Oy, Muumitapahtumat Oy, Tapahtumakeskus Telakka Oy, Kindernet Entertainment Oy ja Long Story Short. Lisäksi konsernin osakkuusyhtiöitä ovat Santa Claus Licensing Oy sekä Tailorframe Oy. Vuonna 2020 Livson Group konserni tavoittelee lähes 20 miljoonan euron liikevaihtoa ja n. 1,5 miljoonan euron tulosta. Livson Group konsernilla on noin 60 vakituista työntekijää ja noin 300 kausityöntekijää.

Verstas Helsinki on erikoistunut toteuttamaan asiakkailleen mm. kustomoituja tapahtuma-, kiertue- ja teemapuistorakenteita sekä showroom- ja messuratkaisuja ja tapahtumarakentamista suunnittelusta toteutukseen asti. Verstas Helsinki palvelee tänäkin vuonna asiakkaitaan myös Suomen ulkopuolella, lähes kaikilla mantereilla. Vuonna 2020 Verstas Helsingin liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

MagnumLive konserniin kuuluvat MagnumLive Oy, RMC Light & Sound Oy ja Lakeus Sound Oy

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelma-, tapahtuma- ja tekniikkatoteutustoimisto. Yritys välittää esiintyjiä sekä ohjelmaa, toteuttaa ainutlaatuisia tapahtumia ja tekee teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Toimialueena on koko Suomi. MagnumLive on osa Magnum-konsernia, jonka muut yritykset ovat RMC Light & Sound Oy ja Lakeus Sound Oy. Konsernin liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.

MagnumLive messuosasto, Verstas Helsinki