In English

MagnumLive

Maarit Peltoniemi: Kantajat-musiikkivideo ja single

JULKAISTU 06/04/2016
Maarit Peltoniemi, Kantajat

Maarit Peltoniemi päivittää itsensä musiikillisesti uuden äärelle. Aikuisen naisen tyyli tehdä musiikkia puhuttelee ja koskettaa. Rohkea tyyli näkyy uudella Kantajat-singlellä ja musiikkivideolla.

Kantajat on Maarit Peltoniemen toinen singlejulkaisu yhteistyössä säveltäjä Kai Jämsän kanssa. Tässä singlessä myös Markus Aholalla on sormensa pelissä sävellys- ja sovituspuolella. Minna Immosen kynästä on rakkaudesta eri sävyjä maalaileva teksti. Kaiken takana on rakkaus, joka kyllä heikoimmillaankin kantaa, kun antaa sille sijaa.

– Kantajat on energinen ja raikas omassa tyylissään. Kappaleeseen sopivaa särmää tuo Mika ”Lamppari” Lamminsivun taidokas ja tanakka kitarointi, joka myös kantaa hienosti biisin alusta loppuun, miettii Maarit.

Maarit Peltoniemi on tullut tutuksi suomalaiselle yleisölle monilta estradeilta ja tv-esiintymisistä.

– Rakkaus ja palo musiikkiin, laulamiseen ja kanssakäymiseen yleisön kanssa saa yrittämään ja jatkamaan tällä saralla. Alalla jatkamista tukee myöskin se pohjalainen luonne, joka ei hevillä periksi anna. Pyrin antamaan ihmisille elämyksiä ja hyvää fiilistä musiikin ja laulujeni kautta, ammattimaisella otteella, mutta rennolla ja iloisella meiningillä, kertoo Maarit, jonka ura parrasvaloihin starttasi jo 1990-luvun puolella Haaveiden laiva -albumin myötä.

• Uuden musiikin myötä Maarit Peltoniemen keikat myy nyt MagnumLive.

Maarit Peltoniemi, Kantajat, single

• Maarit Peltoniemi – Kantajat, CDS,  julk. 04/2016
MGM-403 / FIMGM1600019 / 3’19
Säv. / sov. Kai Jämsä, Markus Ahola, san. Minna Immonen
Maarit Peltoniemi: laulu, taustalaulu / Kai Jämsä: basso , taustalaulu / Marko Seppä-Murto: rummut /
Mika ”Lamppari” Lamminsivu: kitara / Markus Ahola: kosketinsoittimet

• Maarit Peltoniemi – Kantajat, MUSIIKKIVIDEO
Tuotanto: Markus Ahola Production