In English

MagnumLive

Vangitseva esitys: kantele-popin mestari Lauri Schreck

JULKAISTU 14/08/2019
Lauri Schreck

Kantele-popin mestari Lauri Schreck on moderni multi-instrumentalisti, laulaja ja lauluntekijä, joka on päivittänyt perinteisen suomalaisen kanteleen nykypäivään. Hän on tullut tunnetuksi maagisilla live-esiintymisillään niin Talent Suomi -ohjelmassa kuin lukuisissa muissa tapahtumissa ympäri Suomea. Pääinstrumenttina on pop-kantele, mutta Lauri tarttuu tarvittaessa myös kitaraan ja soittaa koskettimia, sähkörumpuja – ja laulaa. Esityksen lopputulos on huikean vangitseva.

Laurin ainutlaatuinen tapa toteuttaa livenä kaikki biisit, tekee esityksestä erityisen ja näin Lauri on valloittanut taianomaisesti niin kotimaista kuin kansainvälistäkin yleisöä. Lauri luo biiseihin hämmästyttävän kauniin äänimaailman ja lumoavat versiot saa yleisön haltioitumaan. Monipuolinen ohjelmisto kattaa myös taustamusiikin. Areenoina niin klubikeikat kuin pienimuotoiset tai mittavat yritystapahtumat sekä messut ja monenlaiset juhlat.

Tällaista yhden miehen bändiä ei ole ennen nähty!

• Katso miltä kuulostaa vaikkapa Finlandia-hymni, Times Like These tai White Cristmas. Katso ne Lauri Schreckin bio-sivuilta.

• Sopisiko Lauri sinun tapahtumasi kohokohdaksi? Keikkamyynti nyt MagnumLivellä!