FI / EN

Laulaja Olavi Virta -konserttikiertue starttaa pian – osallistu arvontaan!

Laulaja Olavi Virta, konsertti. Kyösti Mäkimattila, Leif Lindeman

Osallistu kisaan! 🎶

Odotettu Laulaja – Olavi Virta -konserttikiertue starttaa huhtikuussa Etelä-Suomessa. Konsertin solisteina tunnelmoivat Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman säestysorkesterinaan Laulu- ja soitinyhtye Varjokuva Official. Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät, ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.
Konserttipaikat, kevät 2023
ti 18.4. Kuusankoskitalo, Kouvola
ke 19.4. Kerava-sali, Keuda-talo, Kerava
to 20.4. Rauma-sali, Rauma
pe 21.4. Promenadikeskus, Pori
la 22.4. Teatteri PROvinssi, Salo – LOPPUUNMYYTY!
su 23.4. Verkatehdas, Hämeenlinna
Kaikki konsertit alkavat klo 19.00, kesto väliajan kanssa n. 2 h.

Osallistu kisaan Facebookissa (klikkaa kuvaa)

Kommentoi Facebookissamme, mihin konserttiin haluaisit mennä ja kenen kanssa tämän musiikkielämyksen haluaisit nautiskella. Saapi viestiä toki jakaa eteenpäinkin! 😘
Kisapalkintona todellisia arkistojen aarteita! Turun Tähtituotanto eli Levy-yhtiö Sointu on juuri julkaissut kaksi levyllistä aikaisemmin julkaisemattomia Olavi Virran mestarillisia tulkintoja.
Kommentoimalla voit voittaa jommankumman näistä upeista kokoelmista omaksesi! Facebook tai Instagram eivät ole mukana kisassa. Arvonta suoritetaan 21.3.2023. Voittajat julkaistaan MagnumLiven Facessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisen viestin kautta.
Salit ovat muuten täyttyneet vauhdikkaasti, joten kannattaa olla lippuasiassa nopea!
Täältä löydät lisätietoa ja lipunmyyntilinkit:
Ryhmälippuja kannattaa tiedustella liisa.marjomaki@magnumlive.fi