In English

MagnumLive

Muuttuvat laulut – Georg Ots

Georg Ots, Muuttuvat laulut, Amadeus Lundberg, Teemu Roivainen

Georg Otsin lähes ikoninen ääni ja syvä karisma lumosi suomalaiset 1950-luvulta asti. Otsin poikkeuksellinen lahjakkuus ja kyky heittäytyä erilaisiin musiikkityyleihin oli ainutlaatuista.

Susanna Haaviston käsikirjoittamassa konsertissa Georg Otsin vaiherikasta elämää valotetaan tarinoiden, musiikin ja arkistomateriaalin kautta. Rakastettuja lauluja tulkitsevat jo Olavi Virta -konserteissa hurmanneet huippulaulajat Amadeus Lundberg ja Hannu Lehtonen sekä uutena äänenä Tangokuningas 2014 Teemu Roivainen. Tangokuninkaalliset siis kohtaavat! Musiikista vastaa jälleen Juha Tikan luotsaama loistava orkesteri.

 


”Muuttuvat laulut – Georg Ots” on jatkoa Susanna Haaviston ohjaamalle ja käsikirjoittamalle hienolle nostalgiasarjalle. Edellinen, jo kolmisen vuotta ympäri Suomea kiertänyt ”Laulaja Olavi Virta”, on ollut menestystarina vailla vertaa. Sen tähtinä nähtiin niinikään Amadeus Lundberg  ja Hannu Lehtonen. Ensimmäinen Susanna Haaviston työstämä vanhaa iskelmämusiikkia nostalgisoiva MagnumLiven tuotanto oli ”Suomi-Filmin Sävelin”, jota tähdittivät Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen. Sittemmin Haaviston toteuttamista konserteista on nähty Olavi Virran ja Laila Kinnusen lauluja tunnelmoiva ”Idän ja lännen tiet” , Kari Tapion lauluja sisältävä ”Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio” sekä syksyllä 2017 ensi-iltansa saava ”Siks’ oon mä suruinen – suomalaisen tangon tarina”. Kaikki konsertit ovat edelleen myynnissä.

Videot

Georg Ots – Muuttuvat laulut:

Liity tapahtumaan Facebookissa

Kerro kaverille tapahtumasta


  Ajankohtaista

  Kaikki tapahtumat

  Teemu Roivainen teemu_live300x300

  Teemu Roivainen kruunattiin Tangokuninkaaksi vuonna 2014. Kruunaus avasi uusia polkuja jo pitkään musiikkialalla olleelle Teemulle. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot kuin tanssilavakeikat. Teemu on ollut mukana monilla konserttikiertueilla ja showproduktioissa, joista mainittakoon mm. menestyksekkäät Helsinki Casinon Show & Dinner -esitykset.

  Roivaisen oma ensimmäinen sooloalbumi on nimeltään Sydämesi tyhjä huone (2015). Lisäksi Teemu on julkaissut duettoalbumin Tonight yhdessä Saara Aallon kanssa (2015) ja lukuisia singlejä. Esiintymisten ohessa Teemu on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Laulamisen lisäksi Teemu taitaa myös pianon ja kitaran soiton. Taitava moniosaaja on ollut myös tuottamassa musiikkia erinäisissä musiikkiprojekteissa.


  Amadeus Lundberg
  amadeus_lundberg300x300
  Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa. Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Heti kuninkuusvuonna Amadeus pääsi mukaan Suomen Euroviisu-finaalin ja  tammikuussa julkaistiin ensimmäinen albumi Amadeus.

  Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa  konserteissa, mm. Valon airueet, Sielu soi, Sinitaivas, Taivaan Portit, myös Kari Tapion muistokonserttikiertueella.

  2014 julkaistiin Amadeuksen menestysalbumi Vain rakkaus: levy myi ennätysajassa kultaa. Sen single-levytyksistä mainittakoot mm. radioissakin hienosti soinut Riku Niemi Orchestran kanssa tehty Amado Mio. Toinen odotettu Amadeuksen albumi Puhu minulle rakkaudesta julkaisiin syksyllä 2015.

  Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi. Vuosina 2014  Amadeuksen pitkäaikainen haave toteutui ja hänet on nähty mm. Laulaja – Olavi Virta – musiikkinäytöksissä legendan musiikkia esittämässä. Menestyskonsertteja nähtin myös vuosina 2015 ja 2016. Amadeus esiintyi myös monissa muissa konserteissa mm. omissa Vain rakkaus -konserteissa.

   

  Hannu Lehtonen hannu_live300x300

  Konsertti-, teatteri- ja oopperalavoiltakin tuttu baritoni ja diblomisaksofonisti Hannu Lehtonen on jo pitkään esittänyt arvostamansa Olavi Virran tuotantoa. Laulaja ja diplomisaksofonisti, MuM Hannu Lehtosen muusikonura on kulkenut pelimannin penkiltä Sibelius-Akatemian kautta Lahden konservatorioon saksofonin lehtoriksi. Soittamisen ohella Hannu Lehtonen on opiskellut laulua Lahden konservatoriossa, Sibelius-Akatemiassa ja erilaisilla kursseilla opettajinaan mm. Kalevi Koskinen, Sauli Tiilikainen, Pertti Lehtinen ja Risto Saarman.

  Hannu on vuosien varrella julkaissut omia albumeja, myös joululevyn. Hänet tunnetaan nykyään arvostettuna konserttilaulajana, mutta osaa heittäytyä myös vauhdikkaampiin rooleihin: Hannu nähtiin vuosina 2014-2016 Laulaja Olavi Virta -musiikkiesityksissä.

   

  Juha Tikan orkesteri

  Juha Tikka on arvostettu säveltäjä ja sovittaja, mutta myös muusikko ja kapellimestari. Hän on tehnyt yhteistyö lukuisten suomalaisten artistien kanssa. Hänen johtamiaan orkestereita on nähty monissa projekteissa, viimeisimpinä mm. menestystä niittäneissä  Laulaja Olavi Virta ja Volare – italialainen ilta -musiikkiesityksissä.

  Juha Tikan sielukkaita sävellyksiä löytyy myös levyiltä, mm. Susanna Haaviston albumeilta.

  Susanna Haavisto, esityksen ohjaaja & käsikirjoittaja

  Susanna Haavisto on näyttelijä-laulaja-käsikirjoittaja, joka on koonnut näyttelijän uransa varrelta havaintoja ja kokemuksia, jotka liittyvät ihmisen elämään kokonaisvaltaisesti. Tarinat ovat tuttuja kaikille. Niitä, joita luulemme tapahtuvan vain minulle tai ei koskaan minulle vaan aina toisille.

  Haaviston mielestä nykyihminen roolittaa itseään, käsikirjoittaa tiedostamatta elämäänsä. Asia voisi olla toisin, ihminen voi käsikirjoittaa oman elämänsä tietoisesti, jos vain uskaltaa – uskaltaa uskaltaa!

  Susanna on julkaissut useita albumeja, viimeisimpänä Tässä iässä.