In English

MagnumLive

Kurt Elling: Passion World

Kurt Elling: Passion World, Kulttuuritalo 17.11.2015

Kulttuuritalo tiistaina 17.11.2015 klo 19

MagnumLiven maailmantähtien jazzkonserttitarjonta jatkuu todellisen Laulujuhlan merkeissä, kun yhdysvaltalainen, kaksi aikaisempaa Suomen-konserttiaan täysille saleille laulanut Kurt Elling esiintyy kvartettinsa kanssa Kulttuuritalossa tiistaina 17. marraskuuta.

Hänet tunnetaan neljä oktaavia kattavana baritonina sekä jazzin levytettyjen improvisaatiosoolojen tulkinnoistaan. Ellingin kiertue kantaa hänen kesäkuussa julkaistavan uusimman albuminsa nimeä Passion World. Levylle hän on matkoillaan viimeisten neljän vuoden ajan kerännyt ja hionut lauluja erilaisista maailmoista. Kulttuuritalossa Ellingillä on mukanaan kvartettinsa: kitaristi John McLean, pianisti-urkuri Stu Mindeman, basisti Clark Sommers ja rumpali Ulysses Owens Jr.

Odotettavissa on nautinnollinen jazzilta – varmista, että pääset mukaan!

Tuotanto: MagnumLive Oy

Videot


Kerro kaverille tapahtumasta


  Kaikki tapahtumat

  OSTA LIPPU TÄSTÄ
  Liput alk. 59,50 (sis. Lippupalvelun toim.maksun)

  Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, voit soittaa Lippupalvelun asiakaspalveluun:

  0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm)
  Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18.  kurt_elling_passionworld

  Grammy-palkittu Kurt Elling kuuluu maailman merkittävimpiin jazz-vokalisteihin. Downbeat-lehden kriitikkoäänestyksen 14 peräkkäistä ja Jazz Journalists Associationin kahdeksan Male Vocalist of the Year -nimitystä puhuvat puolestaan!

  On helppo yhtyä The New York Timesin tiivistelmään: ”Elling is the standout male vocalist  of our time.”

  Kurt Ellingin neljä oktaavia kattava baritoni tarjoaa hämmästyttävää teknistä taituruutta ja samalla nautittavaa, syvällistä tunnetta. Hänen ohjelmistonsa sisältää sekä uusia sävellyksiä että komeita tulkintoja standardeista, jotka ovat ponnahduslautana nautittavalle improvisaatiolle, scat-laululle ja runoudelle. Kurt sanoittaa ja tulkitsee laulettuna eri artistien levytettyjä improvisaatiosooloja: mm. Wayne Shorterin, Keith Jarretin ja Pat Methenyn improvisaatiot saavat uuden elämän Ellingin sanoitettuina teoksina.

  Uusimmalle albumilleen Passion World Kurt Elling on matkoillaan viimeisten neljän vuoden ajan kerännyt ja hionut lauluja erilaisista maailmoista. Tuloksena on kiehtova kokonaisuus, joka on täynnä uniikkia rakkautta, romantiikkaa ja sydänsuruja eri puolilta maailmaa. Konsertissa Kurt kertoo tarinoita uusien laulujen taustoista ja vie meidät ”grand tour´ille” eksoottisiin paikkoihin, kulttuureihin ja aikoihin.

  Kurt Elling lauloi kaksi aikaisempaa Suomen konserttiaan täysille saleille. Kultsan lavalla hänellä on mukanaan jälleen loistava kvartettinsa: kitaristi John McLean, pianisti Gary Versace, basisti Clark Sommers ja rumpali Kendrick Scott.