In English

MagnumLive

Lailan Laulut – Milana Misic

Lailan laulut, Milana Misic, konsertti

Laila Kinnusen laulut ovat ilahduttaneet ja viihdyttäneet musiikin kuuntelijoita jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan. On kunnianosoituksen hetki aikansa menestyksekkäimmälle laulajattarelle. 

Lailan Laulut – Milana Misic on koskettava esitys muistojen bulevardilta. Milana tulkitsee äitinsä Laila Kinnusen unohtumattomia lauluja ja kertoo tarinoita Lailan elämän polun varrelta. Esitystä siivittää vuonna 2018 julkaistu kirja Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Suomessa elettiin suurta tangon valtakautta. Tanssilavojen kulta-aikaa, 50-lukua. Uusi tähti etsi paikkaansa iskelmälaulukilpailujen kautta. Eikä aikakaan, kun hänen levyttämänsä ensimmäinen menestyskappale Lazzarella alkoi soida radioissa. 

Tähti oli syttynyt. 

Nuori laulajatar Laila Kinnunen toi aikakaudelle omaperäistä, musiikillista kepeyttä. Hänen laulutyylinsä ja ajan suuret jazzmuusikot veivät melodioita jopa eteläamerikkalaisen musiikin suuntaan. Musiikki yhdistettynä Lailan tulkintoihin loivat ajan iskelmälle uudenlaisen herkkyyden. 

Milana, Lailan tyttärenä, haluaa tulkita verenperintönä saamaansa musiikkia, ja samalla vaalia arvokasta kulttuuriperintöä esittämällä Lailan tutuksi tekemiä lauluja ja kertomalla aikakauden tarinoita ja muistoja ikimuistoisen iskelmätähden elämänpolun varrelta. 

”Tuntuu, kuin joku ympyrä olisi sulkeutumassa. Minun täytyy kulkea tätä tietä juuri tähän asti, tämän ikäiseksi. Olen valmis elämään laulujen ja menneiden kanssa. Ymmärrän äitiäni ja haluan antaa sieluni hänen lauluilleen. Nyt soivat meidän laulumme”, Milana Misic sanoo.

Konsertteja on sekä kirkoissa että konsertisaleissa

Kirkoissa esitystä on muokattu kirkkotunnelmaan sopivaksi ja laulut sekä tarinat Lailan elämästä on valittu tilaisuuden mukaan. Multimediaesitykset eivät ole tilan muodon vuoksi mahdollisia kirkoissa. 

Tulevia 2022 konsertteja

Su 19.6. Lavia, Huuhkajavuoren kesäteatteri, klo 15 (TM, L, R) 
-> Su 31.7. Lavia, Huuhkajavuoren kesäteatteri, klo 15 (TM, L, R) 
(Tampereentie 304)

Pe 22.7. Hauho, Hauhotalo, klo 19 (TM, L, R)
-> Ke 27.7. Hauho, Hauhotalo, klo 19 (TM, L, R)
(Kirkkotie 5)

Tulossa uusia konsertteja, joista ilmoitamme myöhemmin. 

Ennakko: TM = Ticketmaster / Lippu.fi
• (TM) Ticketmaster.fi  0600 10800 (1.98 e /min/pvm)
• (L) Lippu.fi, 0600 900 900 (2 e / min+pvm), Lippupisteen kautta myös (R) R-kioskit kautta maan. 

Liput vaihtelevat eri paikkakunnilla alkaen 25  € + palv. maksut. Ryhmämyynti & tiedustelut: 045 256 3009. 

Kerro kaverille tapahtumasta


    Kaikki tapahtumat