In English

MagnumLive

Kai Jämsä julkaisee Aika on -albumin 18. maaliskuuta

JULKAISTU 08/03/2016
Kai Jämsä., Aika on

Kai Jämsä julkaisee uuden albumin. 18. maaliskuuta julkaistavan levyn kaikista sävellyksistä vastaa Jämsä itse.

Vuonna 1977 kaksitoistavuotias Kai Jämsä soitti ensimmäisen keikkansa Effigy-bändinsä kanssa kouludiscossa synnyinkaupungissaan Kokkolassa. Nyt tuo nuorukainen on saavuttanut miehen iän täytettyään 50 vuotta.

Ensimmäisen keikan ja tämän päivän väliin mahtuu paljon lisää keikkoja menestyneissä yhtyeissä (mm. Puolikuu) ja soolouralla, hikisiä takahuoneita, keskiviivan tuijottamista bussissa, sävellyksiä itselle ja muille artisteille, elokuvamusiikin tekoa, tuottamista… Noihin vuosiin mahtuu luonnollisesti nousuja ja laskuja, unohtumattomia ja myös niitä unohdettaviksi tarkoitettuja hetkiä, kohtaamisia ja menetyksiä niin musiikkiuralla kuin yksityiselämässäkin.

Kaikkia noita tunnelmia peilaa 18. maaliskuuta julkaistava levy ”Aika on”. Näin juhlavuoden rajapyykillä on siis kohtalaisen paljon elämää takana ja vielä paljon haaveita toteutettavaksi tulevaisuudessa. Yksi toteutunut haave on tämä 50-vuotisjuhlalevy. Edellisen albumin julkaisusta ehtikin jo vierähtää neljä vuotta.

Aika on -albumin kaikista sävellyksistä ja sovituksista vasta Kai Jämsä itse. Sanoituspuolella nähdään tuttuja ammattilaisia, mm. Sana Mustonen, Johanna Viksten, Jorma Toiviainen, Hanna Ekola, Minna Immonen ja Lasse Vikman.

Aika on -CD:ltä on julkaistu ennakkoon levyn nimikkokappale sekä mm. kappaleet Sadepäivän laulu ja Hienohelma & vanhapoika.

Kai Jämsä, Aika on

Kai Jämsä – Aika on, CD
01. Espanjan tummia kahveja
02. Helppoa matikkaa
03. Yhden päivän vain
04. Aika on
05. Syntynyt onnelliseksi
06. Vahvimmat meistä
07. Tyttö tai poika
08. Hienohelma & vanhapoika
09. Sadepäivän laulu
10. Sinun jälkeesi
11. Ikinä oli liian iso sana
12. Ei muututa
13. Rakkaus on tärkein
c & p 2016 MagnumLive Oy
MGM-399 / julk. 18.3.2016

kaijamsa.com, Facebook: kaijamsaofficial

Tilaa Kai Jämsä keikalle MagnumLivestä!