In English

MagnumLive

Joel Hallikaiselta jouluinen video ja laulu

JULKAISTU 24/11/2017
Joen Hallikainen, joulu, Rauhaa ja rakkautta

Joel Hallikainen julkaisee uuden erityisesti joulun aikaan sopivan laulun ja videon Rauhaa ja rakkautta sekä esiintyy Lastenklinikoiden Kummien joulukonsertissa Turun Tuomiokirkossa maanantaina 27.11.

Joel Hallikaisen säveltämä ja Timo Turpeisen sanoittama teos Rauhaa ja rakkautta, nousee uutena lauluna haastamaan kuulijaa sanomallaan.
– Levottomassa ja alati muutoksessa olevassa maailmassa voimme uskoa ja toivoa ja toivottaa rauhaa ja rakkautta toisillemme. Laulu julkaistaan joulun alla, mutta se sopii myös moneen muuhunkin aikaan, pohtii Joel Hallikainen. Hallikainen on aiemminkin julkaissut jouluista musiikkia, josta muistetaan mm. ikivihreäksi noussut laulu Joulurauhaa.

Samaan aikaan kappaleesta julkaistaan musiikkivideo, joka vie kuulijan hyvän sanoman tunnelmiin.
– Musiikkivideon tekijöinä on turkulaisia nuoria Turun Taideakatemian opiskelijoita. He ideoivat videon sisältöä ja ideaa kanssani, valottaa Joel. Videon on ohjannut ja leikannut Satu-Lotta Rannisto, kuvaajana on toiminut Dante Mutashar ja käsikirjoituksesta vastaa Jutta Nummela.

Joelin joulun ajan konsertit alkavat maanantaina 27.11. Turusta.
– Ensimmäinen niistä, tunnelmallinen Kummien joulu –konsertti on maanantaina 27.11. Turun Tuomiokirkossa. Teen erilaisia joulukonsertteja joulukuussa ympäri Suomen kymmenkunta.

Hallikainen esiintyy 27.11. Lastenklinikoiden Kummien Joulu –kirkkokonsertissa Turun tuomiokirkossa. Hallikaisen lisäksi Turussa esiintyvät myös Tommi Hakala, Veeti Kallio, Jannike sekä Turun konservatorion lapsikuoro Pikkurella. Kummien Joulu –kirkkokonsertteja esitetään tänä vuonna Turun lisäksi Helsingissä ja Oulussa. Tapahtumalla tuetaan potilaiden viihtyvyyttä Turun lastenklinikalla.

”Rakkaus jos täyttäis jokaisen minuutin,
henki jos kulkis hangen päällä,
hyvin aikein ja avoimin sydämin
kaikki jos saisi taivaltaa täällä,
yhden onni jos ois onni jokaisen,
kukaan kylmään ei jäis taakse ovien,
ehkä silloin joulu viimein toiveen täyttää
ja maailma rauhansa saa.”
– Timo Turpeinen


Joel Hallikainen – Rauhaa ja rakkautta, CDS
FIMGM1700048 / MGM-458 / kesto 2’55
Sanoitus Timo Turpeinen
Sävellys Joel Hallikainen
Sovitus Juha-Pekka Lehtinen
Tuontanto Suomen sävel oy 2017
MagnumLive Oy