In English

MagnumLive

Janne Raappana: Aika aukeaa musiikkivideo ja single

JULKAISTU 18/01/2017

Janne Raappana on ollut musiikkitaivaalla jo pitkään. Takana on tuhansia keikkoja, monia levytyksiä ja iki-muistoisia hittejä. Nyt julkaistaan monille yllätyksenä Jannen oma musiikkivideo ja single.

 

 
– Koko ajan olen toisella korvalla etsinyt myös levytettävää musiikkia. Nyt löytyi. Kappaleen sanoitus ja sävel kolahtivat heti. Sen sanat avautuvat kuulijoille varmaan monella tapaa. Musiikkivideolle, jonka aspektina on ikuinen rakkaus, valittiin vanha pariskunta. Aika aukeaa -kappale on siis myös rakkauslaulu.

Janne muistetaan Taikakuu-yhtyeen riveistä, jonka solistina ja basistina hän toimi viitisentoista vuotta. Vuosien saatossa julkaistiin seitsemän Taikakuu-albumia. Muutama vuosi sitten Janne jättäytyi pois yhtyeestä. Musiikkia Janne ei kuitenkaan ole jättänyt, vaan on tehnyt satunnaisesti keikkoja oman yhtyeensä kanssa. Lisäksi hän on tehnyt erilaisia jazzkeikkoja ja teatteriprojekteja. Viimeisimpiä musiikkiteatteriohjelmia on ollut viime vuoden puolella Rovaniemellä pyörinyt pikkujoulushow.
 
– Tein putkeen 18 vuotta keikkaa. Oli hengähdystauon paikka, mutta laakereille lepäämään en ole tosiaan jäänyt, enkä musiikkia jättänyt. Olen tehnyt silloin tällöin iskelmä- ja tanssilavakeikkoja oman yhtyeen kanssa ja nyt keväälle niitä näkyy kalenterissa kymmenisen, mikä on hyvä määrä. Olen yrittänyt ohjelmatoimistoani myynnin osalta toppuutella. Kesäkiireiden aikaan minua ei juurikaan keikoilla nähdä.
 
Keikkoja siis tehdään vuositasolla harvakseltaan, sillä Janne asuu Rovaniemellä ja pyörittää Lapissa Palojärven lomakeskusta.
 
Jannen uraa ovat siivittäneet myös soololevyt, Oven avaan hiljaisuuteen (2008), Rakkaus on hulluus (2010) ja Rakkaus ei kuole (2011).

Janne Raappana, Aika aukeaa, single

 Janne Raappana – Aika aukeaa, CDS
Kesto 3’08 – FIMGM1700002 – MGM-422
Säv & san: Jukka Karppinen, Erkki Koivisto , sov. Erkki Koivisto
Tuotanto: Erkki Koivisto, miksaus: Seppo Santala
Masterointi: Chartmakers, Henkka Niemistö
c & p 2017 MagnumLive Oy  

Musiikkivideo
Kuvaus: Teppo Mikkonen
Tuotanto: Teppocom
Ohjaus: Teppo Mikkonen ja Hannu Friman