In English

MagnumLive

Iskevässä Neljänsuoraa ja Raaka-Ainetta: Yhä se ainoa

JULKAISTU 24/05/2019
Iskevä, Juha Mäki, Tommi Fäldt, Neljänsuora, Raaka-aine

Neljänsuora-yhtyeen kitaristi, Juha Mäki ja Raaka-Aine -yhtyeen solisti Tommi Fäldt yhdistävät voimansa Iskevä-yhtyeessä. Iskevän ensimmäinen single Yhä se ainoa julkaistaan toukokuussa MagnumLiven kautta, joka vastaa myös yhtyeen keikkamyynnistä.

– Yhä se ainoa lähti ajatuksesta, jossa nimettömäksi jäävä pitkän linjan muusikko tunnustaa pitkien keikkamatkojensa lomassa kaipaavansa kotiin oman kultansa luokse, jonka kanssa on ehditty näkemään ylä- ja alamäkiä, mutta jonka luo aina haluaa palata, kappaleen säveltäjä Juha Mäki kertoo.

Sanoitus on pääosin Mikko Karjalaisen, jonka kynästä on lähtenyt esimerkiksi monia Neljänsuoran ja Yön hittejä.


 
Iskevä kuvailee musiikkiaan suomenkieliseksi iskelmälliseksi pop-rockiksi, jossa varmuudella yhdistyvät molempien muusikoiden aikaisemmat yhtyeet sekä muut alan koti- ja ulkomaiset vaikuttajat.

– Meillä oli muutama vuosi sitten Juhan kanssa ensimmäisen kerran puhetta, että olisi hauska tehdä musiikkia yhdessä. Keskusteluissamme ovat matkan varrella pyörineet yhtälailla Apulanta, Bon Jovi, Nickelback ja moderni Amerikan country kuin Lauri Tähkä ja Juha Tapiokin, klassista rockia unohtamatta. Tästä yhdistelmästä muotoutuu Iskevä, joka toivottavasti osuu omaan lokeroonsa edellä mainituista taustavaikutteista huolimatta, Tommi Fäldt pähkäilee.

Yhä se ainoa -singlen julkaisua juhlitaan Iskevän alkuperäisessä kotikaupungissa, Lohjalla Monaco Nightclubissa, perjantaina 24.5.2019.

Tommi Fäldt ( laulu )
Juha Mäki (taustalaulu, kitarat, basso ) 
Harri Lehtonen (rummut)
Jarkko ”Jasse” Pee” Pietilä (piano, keyboards)


Iskevä – Yhä se ainoa, cds
Julk. 24.5.2019 (Magnum Music)
FIMGM1900015 / MGM-516
Säv: Juha Mäki / san: Mikko Karjalainen, Juha Mäki / sov. Juha Mäki, Timo Ruokola
Äänitys, tuotanto, ohjelmointi: Timo Ruokola/Ruokosound
Miksaaja: Tero ”Terttu” Arnberg / master: Jasse Kesti/Kesthouse