In English

MagnumLive

Iskelmäartistit uudella albumilla: Lasten kauneimmat hengelliset laulut

JULKAISTU 14/06/2016
Lasten kauneimmat hengelliset laulut, Amadeus Lundberg, Saija Tuupanen, Teemu Roivainen, Marita Taavitsainen, Tommi Soidinmäki

Nimekäs iskelmäartistien joukko on mukana uudella kesäkuussa julkaistavalla albumilla: Lasten kauneimmat hengelliset laulut. Levyllä kuullaan iki-ihania vanhoja lasten lauluja, jotka on tuotettu perinteitä kunnioittaen akustisesti, kaikki uusina sovituksina. Lasten virsiä levyllä on kaksi: Herra kädelläsi, jonka esittää laulajatarkolmikko Saija Tuupanen, Marita Taavitsainen ja Terhi Matikainen sekä Jumalan kämmenellä, jonka esittää Saija Tuupanen.

Mukana on myös kaksi uudempaa Jussi Rasinkankaan tekemää kappaletta: ala-asteen laulukirjoista tuttu Pilvipeiton alla, joka on osa Juhlamessua. Sen tulkitsee Marita Taavitsainen. Toinen Rasinkankaan uusi kappale on Hän on enkeli, jonka laulaa nuori laulajakyky Elli-Noora Janhonen (Tangojuniori 2012).

Hengellisten lasten laulujen muina tulkitsijoina ovat Teemu Roivainen, Amadeus Lundberg, Tommi Soidinmäki ja Antti Ahopelto, kaikki niinikään Tangomarkkinoilta tuttuja. Kappaleiden sovituksista vastaa Antti Lipponen ja levyn tuotannosta Asko Luomala.

Lasten kauneimmat hengelliset laulut, CD (kokoelma)
Amadeus Lundberg, Saija Tuupanen, Teemu Roivainen, Marita Taavitsainen, Tommi Soidinmäki, Antti Ahopelto, Terhi Matikainen ja Elli-Noora Janhonen.

1. Suojelusenkeli – Amadeus Lundberg
2. Jumalan kämmenellä – Saija Tuupanen
3. Pikkulintu riemuissaan – Terhi Matikainen
4. Muista joka päivä – Tommi Soidinmäki
5. Pilvipeiton alla – Marita Taavitsainen
6. Hän on enkeli mun – Elli-Noora Janhonen
7. Ystävä sä lapsien – Teemu Roivainen
8. Mä olen niin pienoinen – Antti Ahopelto
9. Nyt kerron mä sulle mun lapseni – Terhi Matikainen
10. Kirkossa – Saija Tuupanen
11. Herra kädelläsi – Marita, Saija, Terhi
12. Ilta on tullut Luojani – Antti Ahopelto

c & p MagnumLive Oy / Musikkifarmi Oy 2016
MGM-366, EAN 6430018600703
Julk. 17.6.2016

Tilaa levy www.magnumshop.fi tai osta hyvin varustelluista levykaupoista!