In English

MagnumLive

Hurman Sulle lupaan on kunnianosoitus bändin edesmenneelle rumpalille

JULKAISTU 27/06/2016
Hurma, Sulle lupaan

Kahden vuoden tauon jälkeen single ja musiikkivideo.
Sulle lupaan on kunnianosoitus bändin edesmenneelle rumpalille, Joni Sorsalle
Kesän keikkakuninkaalla kesä-elokuussa 57 keikkaa!

• Katso Sulle lupaan Making of -video:

Hurma julkaisee ensimmäisen levytyksensä kahteen vuoteen. Uusi kappale, Sulle lupaan, on kunnianosoitus Hurman edesmenneelle rumpalille Joni Sorsalle, joka lähti äkillisesti muusikkojen taivaaseen, juuri yhtyeen Oletko valmis -albumin (Universal Music) julkaisun jälkeen. Uuden kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Petri Munck.

Hurma on yksi Suomen eniten keikkaileva bändi. Kuluvan vuoden kesä-elokuussa keikkoja on 57, pelkästään heinäkuussa 27 keikkaa! (Katso Hurman keikkakalenteri tästä) Tänä vuonna keikkamäärä nousee 180:aan. Jo parisen vuotta sitten kesä oli täyteen varattu, kun surullinen uutinen tavoitti bändin. Yhtyeen solisti Jarno Ollikainen muistelee noita alkukesän hetkiä:

– Uutinen Jonin poismenosta vei jalat alta hetkeksi aikaa. Koko kesä oli buukattu täyteen keikkoja ja olihan ne hoidettava. Pienessä sumussa mentiin parin kuukauden verran, muistelee Jarno kesää 2014. – Onneksi saimme Henri Lehikoisen, loistavan rumpalin heti ensi metreiltä kokoonpanoomme.

– Emme pystyneet pitkään aikaan miettimään uusia levytyksiä, mutta nyt tuntuu, että aika on viimein valmis. Ensimmäinen single pitkän tauon jälkeen on nimeltään ”Sulle lupaan” ja se on muistobiisi loistavalle muusikolle ja hyvälle ystävällemme Joni Sorsalle. Tuntuu hyvältä ajatella, että tuon vaikean kokemuksen jälkeen tämä on ensimmäinen singlemme ja sanoitukseltaan juuri sopiva tähän hetkeen.

Kappaleesta julkaistaan samaan aikaan Making Of –video, joka on pääosin biisin tekopaikoissa ja studiolla kuvattu.

Hurma, Sulle lupaan

Hurma, Sulle lupaan, CDS
Kesto 3’38, MGM-404, FIMGM1600020
Säv & san: Petri Munck
Sov: Hurma ja Petri Munck
c & p MagnumLive 2016

Hurma:
Jarno Ollikainen, laulu & basso
Harri Arvila, perkussiot, taustalaulu
Jaakko Lahtinen, koskettimet, taustalaulu
Aleksi Autere, kitara, taustalaulu
Henri Lehikoinen, rummut

Face: hurma.official