In English

MagnumLive

Hurmalta uutta musiikkia ja musavideo: On toinen parhaissaan

JULKAISTU 12/04/2017
Hurma

Hurman vuosi: lähes parisataa keikkaa, yli 3400 reissussa vietettyä tuntia, 138 eri keikkapaikkaa.

– Nämä ovat lukuja vuosittaisesta arjestamme. Tänäkin keväänä olemme kuukauden loman ohella ehtineet tehdä jo lähemmäs 40 keikkaa ja keikkabussi halkoo kilometrejä jatkuvalla syötöllä poikki ja pinoon.

– Kiihkeä keikkatahti on asettanut tiellemme myös haasteita. Uuden musiikin julkaiseminen on ollut alati ajatuksissamme, mutta emme onnistuneet löytämään aikaa studiosessioille. Jos ihminen voisikin joskus jättää syömisen ja nukkumisen väliin, olisimme varmaankin julkaisseet uutta tuotantoa paljon verkkaisemmalla tahdilla. (Katso Hurman keikkakalenteri)

– Vihdoin on kuitenkin tullut hetki, jota ainakin me bändin pojat olemme odottaneet pitkään ja hartaasti. Orkesterimme kokoontui viime vuoden puolella Hämeenlinnaan, Sound Supreme -studiolle ja eräs tuon session tuloksista vapautetaan nyt julkisuuteen. Julkaisemme täten ylpeydellä uuden sinkkumme, On toinen parhaissaan!

Musiikkivideo on nyt julkaistu, single julkaistaan kiirastorstaina.
• Kuuntele Spotifyssa.

– On toinen parhaissaan -single kertoo tunteesta, monet meistä kokevat jossain vaiheessa maallista taivaltaan. Kun elämällä ei tunnu olevan suuntaa, on paikalla muttei läsnä, valot ovat päällä mutta mitään ei näy. Nykyajan hektinen elämäntyyli, alati tavoitettavissa olevuus ja sosiaalinen media luovat haasteita etenkin parisuhteessa, kun toisen huomioiminen unohtuu helposti eikä asiaan tai elämänsä tärkeimpään ihmiseen kiinnitä tarpeeksi huomiota. Henkisten solmujen puristava verkko on valmis.

Kappaleen sävelsi ja taltioi Janne Saksa, sanat loihti Sana Mustonen. Musiikkivideon ohjasi, kuvasi ja editoi Eero Joenrinne, Joenrinne Films. Videon bändi-osuudet on kuvattu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella.

Hurma, On toinen parhaissaan

Hurma – On toinen parhaissaan
Kesto 3,55 / MGM-432 / FIMGM1700010
säv. Janne Saksa /an. Sana Mustonen / sov. Janne Saksa / Hurma
Warner/Chappell Music Finland

Jarno Ollikainen – laulu & basso
Harri Arvila – kitara, laulu & perkussiot
Jaakko Lahtinen – koskettimet & laulu
Aleksi Autere – kitara & laulu
Henri Lehikoinen – rummut

Face: hurmaofficial

Hurma-orkesteri kiittää kaikkia projektia tukeneita ja avustaneita tahoja! Keikkareissujen tunnelmia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa, sekä MagnumLiven sivuilta käsin! Olemme kiitollisia kaikille teille, jotka olette seuranneet mukana matkassamme. Ilman teitä emme jaksaisi tällaista tahtia kuukauttakaan. Suuntaamme jo suurella innolla kohti kesää, sen tuomia kiertueita ja maisemareittejä ympäri kauniin kotimaan! Toivottavasti näemme juuri sinut tulevilla keikoillamme, tervetuloa viihtymään!