In English

MagnumLive

Hurma jää kevätkaudeksi keikkatauolle

JULKAISTU 29/08/2017
Hurma, tanssiorkesteri

Iskelmäyhtye Hurma on yksi Suomen eniten keikkaa tekevä yhtye. Vaikka yhtye on hieman yrittänyt vähentää keikkatahtiaan, ei tahti ole ollut hiipumaan päin. ”Lähes parisataa keikkaa, yli 3400 reissussa vietettyä tuntia, 138 eri keikkapaikkaa”, laski Hurma itse vuoden saldoaan. Kuluvaan vuoteen on mahtunut myös kaksi julkaisua: On toinen parhaissaan (musiikkivideo & cds) ja Viattomat (cds). Yhtye on julkaissut myös aiemmin albumin Oletko valmis? (Universal Music).

Nyt seitsemän vuoden huiman keikkatahdin jälkeen Hurma viestittää, että se jää vuoden 2018 alusta reilun puolen vuoden keikkatauolle. Yhtyeen solisti Jarno Ollikainen pohtii päätöstä seuraavasti:

– Tässä on seitsemisen vuotta painettu oikeastaan tauotta, lukuun ottamatta pieniä lomia. On siis aika ladata akkuja ja pitää hengähdystaukoa. Ja lepuuttaa äänihuulia. Tarkoitus on keväällä keskittyä uuden musiikin tekemiseen, käydä studiolla ja julkaista uutta musaa ensi kesäksi.

Yhtyeen meno keikoilla on ollut huimaa ja talot ovat olleet täynnä. Yhtyeellä on vankka fanikunta, joista monet fanit kiertävät bändin rundilla.

Tulee mukava fiilis, kun näkee tuttuja kasvoja. Tauon aikana ehdimme uusia myös ohjelmistoa ja tuoda jotain uutta yleisölle, kiittelee Jarno.

Hurma on tullut tutuksi yllätyksellisestä ohjelmistostaan, jossa se on mm. sovittanut muiden musiikkigenreiden hittejä iskelmämusiikiksi.

Yhtyeen viimeinen keikka tänä vuonna 17.12.2017. Kevään keikkatauon jälkeen bändi starttaa jälleen juhannuksesta 2018. Loppuvuoden keikat on jo lähes myyty, vapaana on vain muutamia päiviä.

Ks keikkakalenteri >>