In English

MagnumLive

Helsinki Cup, SM-viikko, LEN European Junior Championship…

JULKAISTU 13/07/2018
Helsinki Cup - maailman suurin joukkuekuva

Suurin osa Suomesta lomailee, mutta MagnumLiven tapahtumatuottajat ja teknikot suorastaan kiitävät tapahtumasta toiseen. MagnumLiven kesään on kuulunut yritysten kesäjuhlien, seminaarien ja kesätapahtumien lisäksi urheilutapahtumien toteutusputki: ensin oltiin mukana toteuttamassa nuorten EM-uinteja (LEN European Junior Championship) Helsingissä, heti perään urheilun monilajitapahtumaa SM-viikkoa Vantaalla ja sen jälkeen lähes lennosta vaihto parhaillaan käynnissä olevaan Helsinki Cupiin. 

LEN European Junior Championship

25.6.-8.7.2018, Helsinki

Suomen Uimaliitto järjesti nuorten EM-kilpailut taitouinnissa Tampereella sekä uimahypyissä ja uinnissa Helsingissä. Yhteensä kilpailuihin osallistui yli tuhat nuorta 37 Euroopan Uimaliiton (LEN, Lique de Européenne Natation) jäsenmaasta.

MagnumLive vastasi uimahyppyjen (7 pv) ja uinnin (5 pv) tv-teknisestä toteuttamisesta ja lähetyksistä livenä LenTV:oon(dailymotion.com/lentv), jonne katsojia ohjasi myös ruotsalainen urheilusivusto sportway.se.

Päivittäiset livelähetykset rakentuivat aamupäivien karsintojen kylmäkameralähetyksistä (2-4 kameraa) ja iltapäiväfinaalien monikameralähetyksistä (7-8 kameraa). Lähetystunteja kertyi yli 100 ja niillä oli yhteensä 81 000 katsojaa.

SM-viikko

5.-8.7.2018, Vantaa

Vuoden 2018 SM-viikko pidettiin Suomen Olympiakomitean järjestämänä 5.-8.2018 Vantaalla. Tapahtumassa kisattiin kaikkiaan 17 eri urheilulajissa ja jaossa oli 400 SM-mitalia. Suorituspaikkoja oli kymmenen eri puolilla Vantaata.

MagnumLive vastasi sekä sisätiloissa että ulkona olleiden suorituspaikkojen äänentoistoista ja tulosnäytöistä sekä teknisestä valvonnasta. Eri lajien yhtä-aikaisuus sekä  eriaikaiset suorituspaikkojen käyttöönotot ja purkamiset pitivät MagnumLiven viiden hengen teknikkotiimin kisahengen mukaisessa vauhdissa! 

Helsinki Cup

9.-14.7.2018, Helsinki

Euroopan kolmanneksi suurin nuorten jalkapalloturnaus Helsinki Cup järjestettiin tänä vuonna 9.-14.7. 

Helsinki Cup on parin viime vuoden aikana laajentanut yhteistyötään MagnumLiven kanssa. MagnumLive on aiemminkin huolehtinyt tapahtuman tekniikasta, mutta on viime vuodesta alkaen ottanut harteilleen myös turnauksen tapahtumatorin, Love the Ball Centerin, kokonaisvaltaisen tuotannon ja kehittämisen. Lisäksi MagnumLive koordinoi 18 yhteistyökumppaniteltan rakentamisen ja kalusti niistä viisi. 

Turnauksessa on mukana on 82 kansainvälistä joukkuetta kaikkiaan 18 maasta – Suomi mukaan luettuna joukkueita on 19 maasta. Helsinki Cupin avajaisissa otettiin virallistamista vaille oleva maailman suurin joukkuekuva (ks. yläkuva). 

Ota yhteyttä!

Suunnitteletko Sinä yleisö- tai urheilutapahtumaa ja apukädet olisivat tarpeen? Ota yhteyttä, me autamme mielellämme kaikenlaisten tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa!