In English

MagnumLive

Formaatti Oy ja Lakeus Sound Oy liittyivät Magnum-konserniin

JULKAISTU 23/09/2015
MagnumLive tapahtumatoimisto

Magnum-konserni laajeni: Formaatti Oy ja Lakeus Sound Oy liittyivät monipuoliseen viihdekonserniin.

Ohjelma-, tapahtuma ja -toteutustoimisto MagnumLive Oy on tehnyt lähiaikoina yrityskauppoja ja sulauttanut yritykseen jo aiemmin konserniin kuuluneita yhtiöitä.

Maaliskuussa 2015 MagnumLiveen fuusioitiin konsernin tytäryhtiöt, teknistä toteutusta tekevä Promosystems Oy ja kotimaista musiikkia tuottava levy- ja tuotantoyhtiö Magnum Music Oy.

Kesäkuussa 2015 tehdyllä liiketoimintakaupalla MagnumLiveen sulautui tunnettu messuosastojen suunnittelu- ja toteutusyhtiö Formaatti Oy, jonka yrittäjä ja pääsuunnittelija Juha Siekkinen jatkaa MagnumLiven pääsuunnittelijana. Siekkisen johdolla suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaille brändättyjä, uniikkeja messuosastoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Syyskuussa 2015 tehdyllä osakekaupalla seinäjokelainen kiertuetekniikkaa toteuttava Lakeus Sound Oy liittyi Magnum-konserniiin. Lakeus Soundin toimitusjohtajana ja pienosakkaana jatkaa Jyrki Keskinen sekä toisena pienosakkaana Pekko Mustonen, jotka molemmat jatkavat yhtiön palveluksessa. Yhtiön toimialana on artistikiertueiden ja yleisötapahtumien tekninen toteutus. Lakeus Soundin kalusto jakaantuu Seinäjoen toimipisteen ja MagnumLiven Vantaan toimipisteen kesken.

Magnum-konserniin kuuluu lisäksi itsenäisenä yhtiönä Vantaalla toimiva RMC Light & Sound Oy, joka vuonna 1980 perustettu vaativien tapahtumatekniikkatoimeksiantojen ammattilainen.

– Toteutetut fuusiot ja liiketoimintakaupat ovat tehneet MagnumLivestä omavaraisen kokonaistoteuttajan, jolloin asiakas asioi aina lopullisen tekijän kanssa, kertoo MagnumLiven toimitusjohtaja Kimmo Junttila. – Lisäksi olemme mukana www.kokotapahtuma.fi -markkinointiyhteistyöryhmässä, jonka kautta saa yhdellä kyselyllä kaikki tapahtumapalvelut.

Ohjelmatoimistot ovat perinteisesti panostaneet vain yhteen tai muutamaan palvelutoimintoon. MagnumLiven liikeideana on tarjota yritysasiakkailleen yhden luukun periaatteella.

– Olemme innovatiivinen ja vahvasti kasvussa oleva toimisto. Toista, yhtä omavaraista toimijaa, joka pystyy tarjoamaan näin laajaa palvelutarjontaa ei Suomessa ole. Koska tuotamme palvelumme itse ilman alihankkijoita, on hintatasomme sopiva myös pienille asiakkaille, jotka haluavat meidän toteuttavan vain tietyn osa-alueen.

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto. MagnumLive välittää esiintyjiä ja viihdeohjelmaa, toteuttaa tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, tekee teknistä toteutusta ja videotuotantoa sekä suunnittelee ja toteuttaa messuosastoja.

Magnum-konsernissa työskentelee yhteensä 40 kokopäiväistä alan ammattilaista ja konserniyritysten toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Rovaniemellä, Seinäjoella ja Veikkolassa. Konserniyhtiöiden yhteenlaskettu kuluvan vuoden liikevaihto tulee olemaan yli 13 miljoonaa euroa.

MagnumLiven löytää netistä (magnumliveoy):
Facebook / Twitter / Instagram / Youtube
www.magnumlive.fi

magnumlive, messuosasto