In English

MagnumLive

FBI beat teki tunnetusta biisistä oman versionsa: Tätä elämä on

JULKAISTU 30/10/2019
FBI-beat, tätä elämä on, tanssimusiikki

FBI beat on käynyt jälleen studiossa. Tuloksena on hieno Amy Macdonaldin kappaleesta tehty cover: This Is My Life on saanut suomalaisen version nimeltään Tätä elämä on.

– Biisissä on erittäin tarttuva melodia, ja nyt biisi on hyvinkin tanssijalalle sopivaan muotoon tuotettu. Tämä Sana Mustosen teksti käy myös mukavasti laulajan suuhun. Kaikin puolin hyvä teksti. Tässä on tuttu ja turvallinen FBI-beat-soundi ja poljento, jota ihmiset aina odottavat – ilman kummempia ”krumeluureja”, valaisee biisin tunnelmia Miikka Törmälä, joka on tässä kappaleessa ryhtynyt vuorostaan solistin pestiin

FBI-beat on jo yli 20 vuoden ajan viihdyttänyt iskelmäkansaa ja kiertänyt lavoja suosion siivittämänä. 

Yhtye on tunnettu monipuolisesta tanssimusiikista, ja kokemusta ja taitoa ei tältä kokoonpanolta puutu. Miehet ovat todistaneet, että kun sekoitetaan sopivassa suhteessa Huittisten humusta, uuden sukupolven turvetta ja vankkaa osaamista, saadaan sekoitus suomalaista iskelmää kansan makuun. Uraan on mahtunut jo 7 albumia. 

Kokoonpano: Jere Vilkkinen, Markus Törmälä, Miikka Törmälä, Juha Kangassalo

Tätä elämä on on nyt ennakkoon kuunneltavissa Youtubessa, ja se julkaistaan 13. marraskuuta myös muissa suoratoistoissa sekä radiosinglenä. 

FBI-beat siirtyi lokakuussa MagnumLiven talliin ja keikkamyynti on nyt yksinoikeudella MagnumLivellä. Katso keikat >

FBI Beat – Tätä elämä on (This Is Life)
FIMGM1900043 / MGM-529
Julk. 13.11.2019
Säv. & san. Amy Macdonald
Suom. san. Sana Mustonen
Sovitus: Miikka Törmälä/ Juha Kangassalo