FI / EN

Soikkuu

Soikkuu, tubettaja
Seuraavat keikat

Esittely

Soikku eli Sonja Hämäläinen on yksi pisimpään Soikkuu-kanavallaan videoita tehnyt suomalainen tubettaja. Hän tekee pääasiassa arkisia myday –henkisiä videoita ja haasteita. Hänet on voinut nähdä esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa –ohjelmassa kilpailijana vuonna 2014 sekä kuulla YleX:n juontajana. Näiden lisäksi hän on ollut vuosien varrella mukana monissa erilaisissa tapahtumissa, kuten meet & greeteissä, kouluvierailuilla ja paneeleissa. Hänellä on osaamista ja näkemystä kertoa myös suomalaisen Youtube-kulttuurin synnystä ja kehityksestä tähän päivään asti.

Kohderyhmä:

  • 13-24-vuotiaat, seuraajista 30 % miehiä, 70 % naisia

Avainsanat:

  • arkivlogit
  • kouluvierailut
  • luennot
  • paneelikeskustelut

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimasilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat tubettajat nyt meiltä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit