FI / EN

Piia Koriseva

Piia Koriseva, juontaja, luennoitsija
Seuraavat keikat

Esittely

Piia Koriseva, personal trainer, luennoitsija, hyvinvointivalmentaja ja juontaja.

Tiedätkö mitä yhteistä on luumulla ja pakaralihaksella? Entä osaatko kunnioittaa ja rakastaa itseäsi? Miten aloittaa aamu reippaasti ilman ”ameba-oloa”? Haluatko oppia sanomaan ei? Olisiko nyt siis vihdoin aika jo vähän tarjota iloa ja hyvää oloa asiakkaille, henkilöstölle tai yhdistyksen jäsenistölle?

Piia Korisevan luennon nimi on Elämänmakuista elämää. Lisäksi Piia tehnyt yrittäjille luentoja koskien esiintymistä, asiakkaan ja median kohtaamista ja jännittämistä. Luennoissa yhdistyy asia ja huumori. Piia on Suomen ainoita stand up -muodossa aiheesta luennoiva henkilö.

Luennon kesto on  1,5 – 2 tuntia sisältäen naurua, faktaa, ja vähän pieniä liikumisen ohjeita tekemällä. Luento ei siis ole mikään ”pönötys”, vaan jokainen on omanlaisensa riippuen yleisön tarpeista. Luennolla käydään läpi sekä fyysistä  että henkistä hyvinvointia. Pieniä vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman itsensä hoitamiseen. Tässä kiireessä kun niin usein unohtuu se tärkein, sinä itse!

Aiheita luennolle:
Oikea ruokailu
Riittävä liikunta
Henkinen jaksaminen
Itsensä kunnioittaminen
Terve minäkuva
Fyysinen jaksaminen
 
Piia Koriseva on kirjoittanut elämäntapamuutoskirjan 365 Muutoksen päivää (Gummerus). Kirjan toimi luennoille pohjana. Piia tekee myös Suplaan podcastia teemalla: ”KINEE, keski-ikäisen naisen elämänmakuista elämää”. Se on oodi keski-ikäiselle naiselle, joka on niin paljon muutakin kuin vaihdevuodet. 

Katso myös Piia Koriseva – juontaja.

Lue lisää

Lisätiedot

Refesenssejä:

 

*       Mukaansa tempaava ja erittäin motivoiva luento. Tuli paljon ajattelemisen aihetta!

Nainen,   JHL197

 

–  Vaikka esityksessä ei sinänsä ollut mitään , mitä en olisi tiennyt ennestäänkin (terveys, liikunta, ravinto), toit asiat esille sellaisessa valossa ja niin jokapäiväiseen hetkeen ja arkeen sovellettuina, että neuvojasi on todella helppo soveltaa jatkossakin.Mitään ei alleviivattu eikä moralisoitu, vaan kaikki ohjeet voi ujuttaa pieninä muruina milloin ja missä tahansa kaikkeen jokapäiväiseen tekemiseen. Toisaalta en ole pitkään aikaan itkenyt yhtä paljon, kun itsensä hyväksymistä koskevassa osiossa.

Nainen,  Sarastia Oy

*       Ehdottomasti paras luento jossa olen koskaan ollut! Aika meni kuin siivillä ja kyllä sai nauraa!

Mies , SPR Varsinais-Suomi

 

*       Olin väsynyt ennen luennon alkua, mutta nyt olen täynnä virtaa ja valmiina kokeilemaan ohjeitasi, josko vaikka muutama kilokin tippuisi samalla!

Nainen,  OP Alajärvi

 

*       Harmittaa niiden puolesta jotka eivät päässeet paikalle!

Mies, Turun Seudun Hengitysyhdistys

 

*       Asiaa tuli niin paljon, että on pakko tulla uudestaankin. Ihan huippu luento ja sai nauraa, enkä kyyneleiltäkään välttynyt.

Nainen, Martat

 

*       Nyt oli paras luento ikinä! Ihan älyttömän paljon asiaa hauskasti pakattuna! Kiitos!

Nainen, Naisex messut Salo

 

*       Voimaannuttava luento!

Nainen, Paimion Seurakunta

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit