FI / EN

Pernilla Böckerman

Tubettaja Pernilla Böckerman
Seuraavat keikat

Esittely

Tubettaja Pernilla Böckermania voisi kuvailla adjektiivein nuori, sporttinen ja fresh. Lisäksi hänen tuottama sisältö on aitoa ja helposti lähestyttävää. Pernillan lähellä sydäntä ovat terveelliset elämäntavat, urheilu, kauneus ja hyvinvointi. Pernillan katsojat saavat eturivin paikat hänen jokapäiväiseen elämäänsä hänen suosittujen MyDay-videoidensa kautta.

Tapahtumapuolelta Pernillalla on kokemusta juontamisesta, esiintymisestä ja meet & greeteistä.

Esiintymiskielet:

  • suomi ja ruotsi

Kohderyhmä:

  • 13-24-vuotiaat, seuraajista 20 % miehiä, 80 % naisia

Avainsanat:

  • Fitness
  • urheilu
  • vlogit
  • muoti
  • arki 

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat tubettajat nyt meiltä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit