FI / EN

Markku Toikka

Näyttelijä Markku Toikka
Seuraavat keikat

Esittely

Näyttelijä Markku Toikka on yksi lavakomiikan uranuurtajista Suomessa. Hänet tunnetaan mm. Kaurismäen elokuvista, Lapinlahden Linnut -yhtyeen jäsenenä sekä työnjohtaja Nuutisena tv-sarjasta ”Puhtaat valkeat lakanat”.

Markun rajoja rikkovaa komiikkaa on nähty myös teatterin lavalla. ”Toikkarointia” on osa Espoon Teatteriin tuotettua esitystä. Siinä asetetaan stand up -komiikan keinoin uuteen uskoon niin suomalaisen miehen rakkauselämä kuin aikamme kännykkäkulttuuri. ”Konepestäviä kertakäyttömukeja” puolestaan on Markun kirjoittama ja Susanna Indrénin ohjaama esitys, jossa sanallinen komiikka ja virtuoosimaisesti esitetty musiikki yhdistyvät uraauurtavaksi keitokseksi.

Yhdessä muusikko-säveltäjä Pekka Nylundin kanssa Markku muodostaa parhaita lavaesiintymisen perinteitä vaalivan duon Horjuvat Horsmat. Duo käsittelee musiikkia vapaasti ja rajoja rikkoen.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit