FI / EN

Kunnon Miehet

Kunnon miehet, orkesteri
Seuraavat keikat

Esittely

Kunnon Miehet on vuonna 1999 perustettu tanssiorkesteri. Yhtyeen nykyinen kokoonpano on aktivoitunut jälleen tekemään keikkoja ympäri Suomea orkesterin kotipaikan vaihtuessa pohjoisen maisemista keskiseen Suomeen, Jyväskylään.

Vuosien mittaan yhtye on säestänyt monia artisteja bändi-keikkojen ohella. Viimeiset kymmenen vuotta se on toiminut syys- ja kevät sesonkien aikaan Saariselällä legendaaristen monotanssien house-bändinä.

Kunnon Miehet takaavat aina kunnon perinteiset tanssit vuosikymmenten kokemuksella. Nyt bändissä on mukana myös naisenergiaa. Kuvanveistäjä Heli Latva-Kiskolalla pysyy haitarin ohella käsissä myös moottorisaha paremmin kuin orkesterin miesjäsenillä.

Kunnon miehet keikkailevat triona sekä kvartetti-kokoonpanolla. Yhtye on julkaissut ja julkaisee jatkossakin musiikia, joka löytyy mm. Spotifystä.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Trion kokoonpano: Heli Latva-Kiskola – Haitari, koskettimet, laulu  Mika Nurmela – Basso, laulu  Pete Hämäläinen – Kitara, laulu 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.