FI / EN

KuningatarCocktail

Kuningatarcocktail, Eija Kantola, Saija Tuupanen, Marita Taavitsainen
Seuraavat keikat

Esittely

Kolme suosittua iskelmälaulajatarta yhdistävät voimansa: Eija Kantola, Marita Taavitsainen ja Saija Tuupanen. Upean kolmikon voi nyt tilata esiintymään samalle estradille, tarjolla on glamourinhohtoinen KuningatarCocktail!

Kolmea kaunotarta yhdistää Tangokuningattaren kruunu ja he ovat vuosien saatossa ystävystyneet myös musiikin ulkopuolella. Vuosien varrella he kaikki ovat laulaneet hienoja lauluja on niitä on kertynyt huikeat määrät. Nyt yleisö pääsee kuulemaan ja nauttimaan parhaimmat palat, kun KuningatarCocktail on sekoitettu. Konserttia siivittävät mukavat tarinat, sillä ystävätärten tapaamisista on syntynyt ikimuistoisia hetkiä. Konsertin lomassa kuulemme tarinoita lauluista ja heidän hetkistään uran varrelta.

KuningatarCocktailissa kolmen kuningattaren tulkitsemana kuulemme mm. näitä artistien itsensä tunnetuksi tekemiä lauluja: Sata Suudelmaa, Andre, Valkoinen ruusu…iki-ihania tangoja unohtamatta: Yön kuningatar, Rakastan, rakastan rakastan, Sulle silmäni annan… Mukana on myös tuttuja klassikoita mm. Ranskalaiset korot, Suloinen myrkynkeittäjä, Sata kesää tuhat yötä, Luotan sydämen ääneen.

Säestyksestä vastaa Eijan ammattimuusikoista koottu kiitelty Omega-orkesteri.

• Kesto 1 x 60 min. show
• Konserttiversio 1,5 h + väliaika
• Konsertti yhditettynä tanssiaisiin (tähdet tanssittavat konsertin jälkeen)

Konsertit sopivat mm. yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. Konserttipaketit pitävät tarvittaessa sisällään kaiken äänentoistosta ja valoista ja markkinointimateriaaleihin. Lue lisää MagnumLiven tuotantopalveluista.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit