FI / EN

Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen – yhteislaulu

tangokuningas Jouni Keronen, tangokuningatar Johanna Debreczeni
Seuraavat keikat

Esittely

Yhteislaulua kahden tangokuninkaallisen voimalla!

Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni (laulu) ja vuoden 1998 Tangokuningas Jouni Keronen (laulu ja kitara), tangokuninkaalliset serkukset ovat esiintyneet yhdessä  jo vuosia. Nyt kaksikon voi tilata myös laulattamaan yhteislaulutilaisuuksiin. Luvassa on kaikille tuttuja iskelmäsuosikkeja, tanssimusiikin klassikoita, uhnohtamatta popiskelmiä.

Kaksikon voi tilata yhteislaulutapahtumiin duona tai Keidas-orkesterin kanssa.

Johanna Debreczenin ja Jouni Kerosen esittelyt löytyvät heidän omilta sivuiltaan.

Yhteislaulut ovat saaneeet suurta suosiota. Linnanmäen kesässä yhteislauluhetket ovat vetäneet estradin edustan täpötayteen ja tapahtumat saavat jatkoa myös tulevina kesinä. Yhteislaulun suosiosta kertoo myös Ruotsin suosituin kesäohjelma Allsång på Skansen, joka on myös yksi Suomen tv:n suosikkiohjelmista.

Yhteislaulutapahtuma sopii mm. kaupunkien ja kuntien kesätapahtumiin, järjestöjen suvijuhliin ja kaikkiin tapahtumiin, jossa halutaan järjestää tunnelmaltaan leppoisa, mutta interaktiivinen yleisötapahtuma. Pakettiin kuuluvat myös yleisölle jaettavat lauluvihot.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit