FI / EN

J&J

J&J, bändi, Jesse Villa, Jaakko Loukkola
Seuraavat keikat

Esittely

J&J on dynaaminen duo, jonka muodostavat muusikko ja biisintekijä Jesse Villa sekä näyttelijä-muusikko Jaakko Loukkola. 

Bändin ensimmäinen levy Köyhä laulaa on striimannut tuplaplatinaa. Levyn nimikkokappaletta on striimattu eri suoratoistopalveluissa yli 10 miljoona kertaa. Muita tunnettuja kappaleita ovat mm. Älä sano, Kesäheinä, Meidän maailmasssa jne…  Toinen levy Olkoon se niin julkaistiin vuonna 2022, ja kappaleet Älä kiirehdi sinne, Rumarei ja Mitä sitä selittelemään ovat löytäneet tiensä kuuntelijoiden soittolistoille, urheilutapahtumiin. Menestys kuunteluluvuissa on pitänyt pojat kiireisinä jo yli kymmenen vuoden ajan. 

Tämä poppoo nostattaa tilaisuudessa kuin tilaisuudessa meiningin kattoon omaleimaisella ja energisellä esiintymisellään. 

J & J keikkailee myös bilebändinä covermusiikin voimin, joten bändi on pomminvarma valinta esim. yksityis/yritystilaisuuksiin. Lähemmäs tuhannen keikan kokemuksella ja yllätyksellisellä otteella sovitetut coverit nostavat kannat lattiasta ja takaavat bileet, jollaisten olemassaolosta et tiennytkään! 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.