FI / EN

Jani Forsman

Jani Forsman
Seuraavat keikat

Esittely

Sympaattinen hurmuri Jani Forsman keikkailee nyt soolouransa siivittämänä.

Jani keikkailee soolo- ja duokeikkojen lisäksi The Sleepwalkersin kanssa ja ilta täyttyy 60-luvun alun rautalangasta, esikuvanaan The Shadows ja Cliff Richard -tyylisen tuotannon meininki. Kiitelty The Sleepwalkers taitaa ajan hengen, musiikin ja tunnelman. Bändi on keikkaillut vuodesta 2000 alkaen.

Jani muistetaan myös tauolle jääneen Jetsetters-yhtyeen keulakuvana. Jetsettersin kanssa Jani ehti keikkailla viitisentoista vuotta. Vuosiin mahtui menestyksekkäitä albumeja ja mm. Euroviisu-kilpailu.

Vierivä kivi ei siis sammaloidu: Moninaisten keikkojen ohella vieraili Jani vuonna 2017 In The Moodin levyllä Suvi Karjulan duettoparina kappaleessa Kuihtuu kesäinen maa. Samaisena vuonna Jani julkaisi myös toisen dueton Ota musta kiinni lujaa Suvi Hiltusen kanssa. Kappale oli ehdolla myös Radio Iskelmän Vuoden iskelmäksi. Jani on nähty myös musikaalissa Rauli Baddinginä sekä Ryöväri-Rafaelia Kuninkaan yö –näytelmässä.

 

Sleepwalkers, Jani Forsman

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.